Tehtävään koulutettava särmääjä!

Kokoaikainen

Janakkala

Haku päättyy 8.2.2023

Etsimme asiakkaallemme Janavalo Oy:lle tehtävään koulutettavaa särmääjää!

Työnkuva:
Työnkuvaasi kuuluu toimia Amadan särmäyskoneella. Janavalolla tehdään eri kokoisia ohutlevytuotteita erilaisiin tarpeisiin ja kohteisiin. Särmättävien tuotteiden koot vaihtelevat, isoimpien ollessa max 25 kg kokoisia. Työtä tehdään kokoaikaisesti kahdessa vuorossa, klo 6-14 ja 14-22.

Toivomme:
– metallialan koulutusta tai
– työkokemuksen/harrastusten kautta kerrytettyä osaamista
– intoa ja halua oppia sekä kehittyä

Monipuolinen kokemus erilaisista metallitöistä tai kiinnostus metallialaa kohtaan katsotaan eduksesi. Eduksesi luetaan myös aikaisempi särmäyskokemus. Työssä pärjäämisen tärkein edellytys on kuitenkin työhön tarttuva asenne, halu oppia uutta sekä motivaatio työtä kohtaan.

Tarjoamme:
Pääset osaksi osaavaa ja ammattitaitoista työympäristöä ja tarjoamme sinulle haastavan, mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työn. Asiakasyritys on vakavarainen, kotimainen yritys, jonka hoivassa pääset näyttämään taitosi ja/tai kehittämään osaamistasi. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisena työsuhteena, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua yrityksen kirjoille. Palkkaa maksamme aikaisemman osaamisesi mukaan.

Janavalo Oy on vuonna 1973 perustettu, jo toisessa sukupolvessa toimiva perheyritys, joka toimii tänä päivänä kuudessa yksikössä Tervakoskella, Turengissa sekä Hämeenlinnassa. Yritysostojen myötä he ovat kasvattaneet palveluvalikoimaansa myös vaativiin lasituksiin. Maalauspuolella yritys tarjoaa pulverimaalauksen ohella myös märkämaalausta sekä teräsraepuhallusta. Janavalon liikevaihto on n. 14 miljoonaa euroa ja henkilöstöä yrityksessä on noin 75. Janavalon asiakaskuntaan kuuluu monia maan johtavia rakennus-, sähkö- ja konepajateollisuuden yrityksiä, kuten Fincoil-LuVe Oy, Konecranes Oyj, Valmet, Sandvik ja Onninen. Tutustu täältä lisää: https://janavalo.fi/etusivu
Lisätietoja:
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, joten tartu toimeen ja lähetä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteessa www.workpower.fi. Tiedustelut WorkPowerin Camilla Lehto, camilla.lehto@workpower.fi. tai p. 040 516 9393 arkisin klo 12-14 ajalla.

Avainsanat: vuorotyö, särmäys, ohutlevy, ohutlevytyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!