Tehtävään koulutettava levytyökeskusoperaattori!

Kokoaikainen

Janakkala

Haku päättyy 14.8.2022

Etsimme asiakkaallemme tehtävään koulutettavaa levytyökeskusoperaattoria!

Työnkuva:
Tulet työskentelemään levytyökeskusoperaattorina. Tuotteita tehdään yhdestä kappaleesta suuriin sarjoihin, asiakkaan tarpeen mukaan. Työtä tehdään kokoaikaisesti kahdessa vuorossa, klo 6-14 ja 14-22.

Toivomme:
– metallialan koulutusta tai
– työkokemuksen/harrastusten kautta kerrytettyä osaamista
– intoa ja halua oppia sekä kehittyä
– tarkkuutta
– hyviä IT-taitoja

Monipuolinen kokemus erilaisista metallitöistä tai kiinnostus metallialaa kohtaan katsotaan eduksesi. Mekaaninen osaaminen luetaan myös eduksi. Työssä pärjäämisen tärkein edellytys on kuitenkin työhön tarttuva asenne, halu oppia uutta sekä motivaatio työtä kohtaan.

Tarjoamme:
Pääset osaksi osaavaa ja ammattitaitoista työympäristöä ja tarjoamme sinulle haastavan, mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työn. Asiakasyritys on vakavarainen, kotimainen yritys, jonka hoivassa pääset näyttämään taitosi ja/tai kehittämään osaamistasi. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisena työsuhteena, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua yrityksen kirjoille. Palkkaa maksamme aikaisemman osaamisesi mukaan.

Lisätietoja:
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, joten tartu toimeen ja lähetä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteessa www.workpower.fi. Tiedustelut WorkPowerin Camilla Lehto, camilla.lehto@workpower.fi. tai p. 040 516 9393 arkisin klo 12-14 ajalla.

Avainsanat: vuorotyö, särmäys, ohutlevy, ohutlevytyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.