Tarjoilija tai baarimikko keikkatyöhön Helsinkiin

Osa-aikainen

Helsinki

Haku päättyy 24.10.2021

Oletko sinä energinen ja rivakka asiakaspalvelija, joka nauttii tapahtumarikkaasta työympäristöstä? Meillä olisi nyt paikka auki anniskelutiskin takana työskentelevälle tarjoilijalle tai baarimikolle legendaarisessa yökerhossa Helsingin keskustan tuntumassa. Kohteessa on useita eri baareja, livemusaa ja karaokea, joten jos viihdyt yöelämän sykkeessä niin tämä on juuri oikea kohde sinulle. 

Kyseessä on keikkatyö ja pääset joustavasti sopimaan tulevista työvuoroistasi. Työvuoroja on tarjolla välittömästi – toimithan siis nopeasti mikäli kiinnostuit!

Työtehtävä:

Sinun työvuoroihisi kuuluu luonteva ja aktiivinen asiakaspalvelu anniskelutiskin puolella. Vastaat hyvän palvelukokemuksen syntymisestä ja asiakaskunnan viihtymisestä. Anniskelupuoli painottuu perusdrinkkeihin sekä hana- ja pullotuotteisiin. Työsi on sosiaalista ja tässä työympäristössä puheensorina ja mielekäs tunnelma ovat nauttimisen arvoisia. Työtä tehdään pääsääntöisesti iltaisin tai yöaikaan to-la akselilla ja työtehtävistä sovitaan aina etukäteen ennen työn alkua. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti, työntekijän halutessa jopa noin 20-30h viikkotasolla. Työvuorot ja työtuntimäärät ovat kuitenkin sovittavissa joustavasti, joten työ sopii myös opiskelijalle, tai henkilölle joka etsii lisätienestiä. 

Toivomme hakijalta:

Sinulta tulisi löytyä anniskelupassi, hygieniapassi sekä mielellään kokemusta baari- tai ravintolatyöstä. Toivomme työntekijöiltä aktiivista ja joustavaa otetta työhön sekä asiakaspalvelutaitoja. Työsi saattaa hetkittäin olla hektistä, joten toivomme että osaisit jo ennestään valmistaa perusdrinkkejä, jolloin työntekosi on sujuvaa myös kiireisinä iltoina. 

Tarjoamme sinulle:

Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä sinulle myös hyvän korvauksen. Palkkaus tässä tehtävässä onkin sopimuksen mukaan, joten voit esittää palkkatoiveesi meille. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. WorkPower on tukenasi koko työsuhteesi ajan ja auttaa sinut alkuun uuden työn parissa. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita WhatsApp-viestiä vaikka suoraan työnumerooni p. 044 740 0024. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 0447400024

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.