Tampuuri-taitoinen pääkirjanpitäjä

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 1.2.2022

Etsimme Tampuuri-taitoista pääkirjanpitäjää asiakkaallemme Kiinteistötahkolalle Helsingin Herttoniemeen vastaamaan HASO-kirjanpidoista (HASO – Helsingin Asumisoikeus Oy).

Kiinteistötahkola on yli 40-vuotias isännöinti- ja välitystoimisto, joka tarjoaa laadukkaita isännöintipalveluja ja kiinteistökirjanpitoa kaikenkokoisille asunto- ja kiinteistöyhtiöille sekä vuokra- ja kiinteistönvälitystä erityisesti osakehuoneistojen omistajille. Kiinteistötahkola toimii yhdeksällä paikkakunnalla aina Helsingistä Rovaniemelle asti ja heillä työskentelee yli 330 kiinteistöalan ammattilaista. Asiakkaina heillä on n. 3000 taloyhtiötä.

Työtehtäviäsi ovat:

Tässä tehtävässä vastaat pääkirjanpitäjänä Helsingin Asumisoikeusasuntojen kirjanpidosta, maksuliikenteestä ja tilinpäätöksistä kokonaisuudessaan. Työhön sisältyy myös tarpeen mukaan asiointia asukashallitusten ja HASO:n toimihenkilöiden kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

  • Useamman vuoden kokemusta kiinteistökirjanpidon tehtävistä
  • Alalle soveltuvaa koulutusta, esim. merkonomi tai tradenomi
  • Vahvaa kokemusta Tampuuri-ohjelmiston käytöstä kirjanpidon ja tilinpäätösten osalta
  • Hyvää suomen kielen taitoa, englannin kielen osaaminen katsotaan eduksesi
  • Itsenäistä ja oma-aloitteista otetta suorittaa tehtävät tunnollisesti alusta loppuun
  • Numerotarkkuutta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia
  • Yhteistyötaitoja työskennellä eri sidosryhmien kanssa sekä osana tiimiä

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Monipuolisen ja itsenäisen pääkirjanpitäjän työn kasvavassa ja tunnetussa kiinteistöalan yrityksessä. Pääset työskentelemään osaksi mukavaa ja ammattitaitoista asumisoikeustiimiä. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi vakaassa yrityksessä, jossa arvostetaan työntekijän viihtymistä ja menestymistä. Työssä on perehdytyksen jälkeen osittainen etätyömahdollisuus. Työstä maksetaan kilpailukykyinen kiinteä kuukausipalkka. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Kiinteistötahkola Helsinki Oy:lle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Pääasiallinen työskentelypaikkasi on Kiinteistötahkolan Herttoniemen toimisto. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Kiinteistötahkolaan pääset tutustumaan tarkemmin heidän nettisivuillaan.

Lisätietoa rekrytointiprosessista:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi yhteystiedot. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa: HR-koordinaattori, Elina Hynninen 044 745 5170 tai elina.hynninen@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.