Tampereelle Laatoittaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 28.8.2022

Etsinnässä ammattitaitoinen laatoittaja uudiskohteelle 

Työ sisältää nimensä mukaan laatoitustyötehtäviä eli kylpyhuoneen laatoitusta sekä saneerausa. Etsimme työhön jo kokemusta omaavaa itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa, jonka on työssään tarkka ja huolellinen. Alan tutkinto katsotaan eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus plussaa mutta ei pakollista! Työn aloitus sopivan laatoittajan löydyttyä.

Jos ilmoitus osuu sinuun, jätä palkkatoiveen sisältävä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro meille aikaisemmasta laatoituskokemuksestasi. Me odotamme täällä WorkPowerilla hakemustasi! 

  • HR-koordinaattori Sami, Puh. +35846679544

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Lisäksi järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Toimistollamme Sinua auttaa osaava raksatiimi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. 

avainsanat: Laatoittaja, pirkanmaa, tampere, työpaikka, saneeraus, laatoitus, laatoittaja, avoin työpaikka

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.