Talouspäällikkö asiakastyöhön tilitoimistoon

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.3.2023

Homeros Oy on vuonna 2008 perustettu auktorisoitu tilitoimisto. Työllistämme tällä hetkellä reilut 100 taloushallinnon rautaista ammattilaista. Osana pohjoismaista VIEW Group -tilitoimistokonsernia tarjoamme asiakkaillemme entistäkin kattavampaa asiantuntijaosaamista ja henkilöstöllemme monipuolisempia urapolkumahdollisuuksia. Toimistomme sijaitsevat Pirkanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla sekä Kuopiossa. Saumattoman tiimityömme salaisuus on sitoutunut ja itsensä kehittämisestä innostunut henkilöstö sekä avoin työskentelyilmapiiri.

Nyt etsimme

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ TILITOIMISTON ASIAKASYRITYKSILLE TAMPEREELLE

Rooli on uusi ja sen tavoitteena on palvella nimettyjä Homeroksen asiakasyrityksiä taloushallinnon saralla kokonaisvaltaisesti. Työtä toteutetaan asiakkaalle joko projekti- tai jatkuvaluontoisesti yhdessä talon taloushallinnon ammattilaisten kanssa. Talouspäällikkö tuottaa asiakkaille palveluita, kuten:

 • kassavirtaan liittyvät asiat (suunnittelu)
 • controllerin tehtävät
 • toimintojen kehittäminen, liiketoiminnan mallintaminen
 • taloussuunnittelu
 • johdon raportointi
 • budjetointi

Sinulta toivomme

 • tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta esim. KTM, tradenomi, KLT
 • vankkaa asiantuntijaosaamista taloushallinnon saralta, esim. controller-tehtävistä
 • kokemusta Netvisorin käytöstä sekä hyvät taidot Excelistä, eduksi katsotaan, jos hakijalla on aiempaa kokemusta talousjärjestelmien integraatioista
 • hyvää paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • englannin kielen sujuvaa osaamista
 • oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme sinulle:

Pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakasyritysten parissa ja vaikuttamaan talouspäällikköpalvelun kehittämiseen Homeroksella. Toimipisteenä on joko Hervannan tai Onkiniemen toimisto ja työssä on jonkin verran liikkumista asiakkaille. Organisaatiomme matalan hierarkian ansiosta työskentelyilmapiiri on avoin ja keskusteleva. Kannustamme henkilökuntaa koulutuksiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät luontoisedut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Työaikamme ovat joustavat ja käytössämme on ergonomiset työpisteet sekä nykyaikaiset työvälineet, jotka mahdollistavat myös tehokkaan etätyön tekemisen.

Miten edetä tästä?

 • Kyseessä on rekrytointi suoraan Homeroksen työntekijäksi, hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.3.2023 mennessä workpower.fi.
 • Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Camilla Lehto 040 516 9393.

Organisaatiossa avoinna olevan Palvelupäällikön tehtävään linkki.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!