Taloushallinto KESÄTYÖ

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Kangasala, Pirkkala, Ylöjärvi

Haku päättyy 16.4.2023

Etsimme Tampereen alueella sijaitseville asiakkaillemme taloushallinnon henkilöstöä kesätyösuhteisiin. 

Työnkuvaus

Asiakkaamme toimivat teollisuuden ja kiinteistöpalveluiden eri toimialoilla, joten taloushallinnon henkilön työnkuvaus määräytyy asiakkaan tarpeiden mukaan. Mainitsethan hakemuksessasi millaiset tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat, jotta osaamme kohdentaa hakemuksesi mielenkiintoasi vastaaviin työnkuviin. Mainitsethan samalla, etsitkö kokopäivätyötä vai osa-aikaista työtä.

Ketä etsimme

Etsimme sekä kokeneita että myös uran alkuvaiheessa olevia työntekijöitä. Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja työkokemusta. Haluamme kuulla mitkä on vahvuutesi ja osaamisesi taso. Erityisesi käyttämäsi ohjelmistot kannattaa hakemuksella mainita.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan suomalaisen työnantajan. Työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan ja tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa.

Osa asiakkaistamme etsii pitkäaikaista tekijää, joten huomioithan, että kesätyön kautta sinulla saattaa halutessasi olla mahdollisuus työllistyä vakinaisesti asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Kiinnostuitko?

Kuulisimme mielellämme sinusta, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Huomioithan, että hakemuksen jättäminen onnistuu vain kotisivujemme kautta. Annamme lisätietoa asiakasyrityksistämme haastattelun yhteydessä.

Tiesitkö muuten, että yhdellä hakemuksella tulet huomioiduksi kaikkiin mielenkiintoisiin paikkoihimme! 

Yhteystiedot:jonna.kanerva@workpower.fi

Avainsanat: kesätyö, taloushallinto

 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!