Taloushallinnon osaaja

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 30.1.2022

Hei, sinä positiivisen asenteen omaava työnhakija! Haemme asiakasyrityksellemme taloushallinnon osaajaa Porin toimipisteelle.

Työnkuvaus:
Työnkuvaan kuuluu pienyritysten perinteinen ja sähköinen kirjanpito. Työhön kuuluu myös palkkahallinnolliset tehtävät kuten palkkojen laskenta ja maksutus. Toivomme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Työssä tulet käyttämään Visma Fivaldi-ohjelmistoa, joten toivomme, että omaat tietotekniikan perusteet. Saat kuitenkin kattavan perehdytyksen ohjelmiston käyttöön.

Toivomme sinulta:
– Täsmällistä ja vastuuntuntoista työntekoa
– Järjestelmällisyyttä
– Oma-aloitteisuutta

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, kattavan perehdytyksen ja tuen ammatilliseen kehittymiseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Kyseessä on rekrytointi suoraan asiakkaamme työntekijäksi ja hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori 
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: taloushallinto, palkanlaskenta, kokopäivätyö, vakituinen, rekrytointi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.