Taloushallinnon harjoittelija tilitoimistoon

Kokoaikainen

Haku päättyy 15.12.2021

Oletko taloushallinnon alan opiskelija ja etsit harjoittelupaikkaa? Kiinnostaako työharjoittelu nykyaikaisessa ja digitaalisessa toimintaympäristössä? 

Etsimme harjoittelijoita tilitoimistoihin Uudenmaan alueelle

Meillä WorkPowerilla on asiakkaina useita kotimaisia sekä kansainvälisiä tilitoimistoja, jotka etsivät joukkoonsa harjoittelijoita. Mikäli olet taloushallinnon opiskelija ja työskenteleminen tilitoimistoympäristössä kiinnostaa, ilmianna itsesi meille!

Harjoittelijana tilitoimistossa pääset avustamaan opinnoistasi riippuen kirjanpidon, reskontran tai palkanlaskennan eri tehtävissä. Pääset työskentelemään nykyaikaisessa työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi harjoittelijana avustavissa tehtävissä. Automatiikan lisääntyessä tilitoimiston tehtäväkuva ei rajoitu ainoastaan rutiinitehtäviin, vaan saat mahdollisuuden oppia ja tutustua mm. järjestelmiin, robotiikkaan ja asiakaspalveluun. Asiakasyrityksemme tarjoavat tiimin täyden tuen sekä perehdytyksen harjoittelusi ajalle.

Aloittaaksesi harjoittelun kauttamme, toivomme sinulta:

– Taloushallinnon alan opintoja, esim. merkonomin tradenomin koulutuksesta

– Innokkuutta oppia ja positiivista asennetta 

– Taitoa etsiä tietoa oma-aloitteisesti ja soveltaa koulussa oppimaasi teoriatietoa käytännön tehtäviin

– Täsmällisyyttä ja tarkkuutta 

– Asiakaspalveluhenkisyyttä ja halukkuutta oppia asiakaspalvelusta taloushallinnon alalla

– Halua kehittyä taloushallinnon osaajaksi modernissa tilitoimistoympäristössä

Hakuprosessi:

Lähetä meille tämän hakuilmoituksen kautta CV:si sekä hakemuksesi ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit hyvä taloushallinnon harjoittelija. Huomioithan, että voit lähettää hakemuksesi tehtävään vain tämän hakuilmoituksen kautta. 

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivaa harjoittelupaikkaa, säilytämme hakemuksesi, jotta voimme olla yhteydessä sinuun, mikäli harjoittelupaikka aukeaa myöhemmin.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Mikäli sinulla herää jotakin kysyttävää tehtävään liittyen, HR-konsultti Heta Rohkimainen vastaa mielellään kysymyksiisi heta.rohkimainen@workpower.fi.

Avainsanat: taloushallinto, kirjanpitäjä, tilinpäätös, ostoreskontra, maksuliikenne, raportointi, tilitoimisto

 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.