Taloushallinnon avoimet tehtävät

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi

Haku päättyy 13.6.2023

Löytyykö sinulta taloushallinnon osaamista ja paloa numeroiden pyörittelyyn?

Etsimme aktiivisesti erilaisia taloushallinnon ammattilaisia erilaisille asiakasyrityksillemme Uudenmaan alueelle. Kun olet osana Talent Pooliamme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva taloushallinnon työtehtävä aukeaa. 

Työtehtävät:

Tehtävät voivat painottua erilaisiin taloushallinnon työtehtäviin esim. reskontrien, palkanlaskennan, kirjanpidon tai raportoinnin parissa. Lisäksi työhön kuuluu usein asiakaspalvelua sekä yhteistyö sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa. Tehtävät voivat olla suunnattuja uransa alussa oleville tai kokeneemmille taloushallinnon osaajille. 

Arvostamme:

– Voit olla urasi alussa oleva osaaja tai useamman vuoden kokemusta kartuttanut taloushallinnon konkari

– Alalle soveltuvaa koulutusta esim. Tradenomi tai KTM

– Erinomaisia IT taitoja sekä erilaisten järjestelmien osaamista

– Huolellisuutta ja tarkkuutta tehtävien vastuulliseen hoitamiseen

– Innostusta kehittää omaa ammattitaitoa osana moniammatillista tiimiä

Asiakasyrityksemme tarjoaa Sinulle:

Työtehtävät sijoittuvat erilaisiin asiakasyrityksiimme, jotka voivat olla esim. tilitoimistot ja eri yritysten talousosastot. Saat tehtäviisi perehdytyksen sekä tiimin täyden tuen ammatilliseen kehittymiseen.

Hakuprosessi:

Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera.

Tilanteemme muuttuvat toimeksiantojen suhteen usein nopeasti, joten lähetä hakemus mahdollisimman pian tämän hakuilmoituksen kautta.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivia tehtäviä, säilytämme hakemuksesi ja olemme yhteydessä myöhemmin.

Lisätiedot tehtävistä:

Jos sinulla herää kysymyksiä tehtäviin liittyen, HR-konsultti Linda Saarinen vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse linda.saarinen@workpower.fi

Avainsanat: taloushallinto, kirjanpito, ostoreskontra, tilinpäätös, controller, palkanlaskenta, maksuliikenne

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus