Taloushallinnon avoimet tehtävät

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi

Haku päättyy 14.10.2022

Löytyykö sinulta taloushallinnon osaamista ja paloa numeroiden pyörittelyyn?

Etsimme aktiivisesti erilaisia taloushallinnon ammattilaisia erilaisille asiakasyrityksillemme Uudenmaan alueelle. Kun olet osana Talent Pooliamme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva taloushallinnon työtehtävä aukeaa. 

Työtehtävät:

Tehtävät voivat painottua erilaisiin taloushallinnon työtehtäviin esim. reskontrien, palkanlaskennan, kirjanpidon tai raportoinnin parissa. Lisäksi työhön kuuluu usein asiakaspalvelua sekä yhteistyö sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa. Tehtävät voivat olla suunnattuja uransa alussa oleville tai kokeneemmille taloushallinnon osaajille. 

Arvostamme:

– Voit olla urasi alussa oleva osaaja tai useamman vuoden kokemusta kartuttanut taloushallinnon konkari

– Alalle soveltuvaa koulutusta esim. Tradenomi tai KTM

– Erinomaisia IT taitoja sekä erilaisten järjestelmien osaamista

– Huolellisuutta ja tarkkuutta tehtävien vastuulliseen hoitamiseen

– Innostusta kehittää omaa ammattitaitoa osana moniammatillista tiimiä

Asiakasyrityksemme tarjoaa Sinulle:

Työtehtävät sijoittuvat erilaisiin asiakasyrityksiimme, jotka voivat olla esim. tilitoimistot ja eri yritysten talousosastot. Saat tehtäviisi perehdytyksen sekä tiimin täyden tuen ammatilliseen kehittymiseen.

Hakuprosessi:

Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera.

Tilanteemme muuttuvat toimeksiantojen suhteen usein nopeasti, joten lähetä hakemus mahdollisimman pian tämän hakuilmoituksen kautta.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivia tehtäviä, säilytämme hakemuksesi ja olemme yhteydessä myöhemmin.

Lisätiedot tehtävistä:

Jos sinulla herää kysymyksiä tehtäviin liittyen, HR-konsultti Linda Saarinen vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse linda.saarinen@workpower.fi

Avainsanat: taloushallinto, kirjanpito, ostoreskontra, tilinpäätös, controller, palkanlaskenta, maksuliikenne

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.