Taloushallinnon avoimet tehtävät

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 24.6.2024

Taloushallinnon avoimet tehtävät

Etsimme aktiivisesti kokeneita taloushallinnon ammattilaisia erilaisille asiakasyrityksillemme Uudenmaan alueelle kirjanpidon, palkanlaskennan ja muihin taloushallinnon asiantuntijatehtäviin. Meillä WorkPowerilla on asiakkaina useita sekä kotimaisia että kansainvälisiä yrityksiä, jotka etsivät jatkuvasti joukkoonsa taloushallinnon osaajia. Kun olet osana Talent Pooliamme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva taloushallinnon työtehtävä aukeaa! 

Kirjanpitäjä:

Avainsanat: taloushallinto, kirjanpitäjä, tilinpäätös, ostoreskontra, maksuliikenne, raportointi, tilitoimisto

Työ nykyaikaisessa ja digitaalisessa toimintaympäristössä. Uudet haasteet ja kehittymismahdollisuudet kirjanpidon mielenkiintoisissa tehtävissä. Kuulostaako tämä seuraavalta askeleelta, jonka haluaisit ottaa urallasi?

Etsimme jo muutaman vuoden kokemusta omaavia kirjanpitäjiä erilaisille asiakasyrityksillemme, eri pituisiin työsuhteisiin Uudenmaan alueelle. 

Kirjanpitäjänä vastaat kirjanpidon kokonaisprosessista tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen. Perustehtävien lisäksi tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi käyttöomaisuuskirjanpito, vuokra- ja rahoitussopimukset sekä myös muut taloushallinnon osa-alueet kuten raportointi, ostoreskontran hoito ja maksuliikenne.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme:

 • Ymmärrystä taloushallinnon prosesseista, muutaman vuoden työkokemusta kirjanpidon tehtävistä sekä tilinpäätöstaitoa (Kokemus tilitoimistossa työskentelystä on eduksesi)
 • Alalle soveltuvaa koulutusta esim. tradenomi tai KTM
 • Täsmällistä työskentelyotetta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia
 • Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä halua neuvoa asiakkaita erilaisissa kirjanpidon kysymyksissä
 • Erinomaisia IT-taitoja sekä järjestelmäosaamista
 • Halua kehittää omaa ammatillisuutta ja kehittyä kirjanpidon prosessien parissa työskennellen

Palkanlaskija:

Avainsanat: taloushallinto, palkanlaskenta, palkka-asiantuntija, tilitoimisto, työlainsäädäntö, työehtosopimukset

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä, ja työlainsäädäntö sekä työehtosopimusten tulkinta ovat sinulle tuttuja? Oletko huolellinen ja ahkera tekijä, joka haluaa kehittää jo kartutettua palkanlaskennan osaamista? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämme palkanlaskennan ammattilainen.

Etsimme erilaisille asiakasyrityksillemme palkanlaskijoita eri pituisiin työsuhteisiin Uudenmaan alueelle. 

Tehtävät sisältävät palkkojen laskennan sekä siihen liittyviä kuukausittaisia raportoinnin tehtäviä. Lisäksi saatat tehtävässäsi vastata osaltasi asiakaspalvelusta ja opastaa esimiehiä sekä työntekijöitä lainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinnassa. Työtehtäviin voi sisältyä myös muita taloushallinnon osa-alueita, kuten matka- ja kululaskujen käsittelyä ja henkilöstöhallinnon tehtäviä.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme:

 • Kaupallista koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi.
 • Aikaisempaa työkokemusta palkanlaskennan- tai vastaavista taloushallinnon tehtävistä.
 • Asiakaspalveluhenkisyyttä palvella sisäisisiä/ulkoisia asiakkaita iloisella ja auttavaisella asenteella
 • Täsmällisyyttä tehtävien tekemiseen vastuuntuntoisesti
 • Hyvää järjestelmäosaamista
 • Halua kehittää omaa ammatillisuutta

Taloushallinnon asiantuntija:

Avainsanat: taloushallinto, myyntireskontra, ostoreskontra, asiantuntijatehtävät, controller, talouspäällikkö

Löytyykö sinulta taloushallinnon osaamista ja paloa numeroiden pyörittelyyn? Etsitkö uusia haasteita ja kehittymismahdollisuuksia taloushallinnon parissa? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta taloushallinnon asiantuntijatehtävistä?

Etsimme taloushallinnon ammattilaisia erilaisiin asiantuntijatehtäviin erilaisille asiakasyrityksillemme Uudenmaan alueelle.

Työtehtävät:

Tehtävät voivat painottua erilaisiin taloushallinnon työtehtäviin esim. reskontrien, palkanlaskennan, kirjanpidon tai raportoinnin parissa. Lisäksi työhön kuuluu usein asiakaspalvelua sekä yhteistyö sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa. Tehtävät voivat olla suunnattuja uransa alussa oleville tai kokeneemmille taloushallinnon osaajille. 

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme:

 • Useamman vuoden kokemusta taloushallinnon asiantuntija tehtävissä
 • Alalle soveltuvaa koulutusta esim. Tradenomi tai KTM
 • Erinomaisia IT-taitoja sekä erilaisten taloushallinnon järjestelmien osaamista
 • Huolellisuutta ja tarkkuutta tehtävien vastuulliseen hoitamiseen
 • Innostusta kehittää omaa ammattitaitoa osana moniammatillista tiimiä

Asiakasyrityksemme tarjoaa Sinulle:

 • Työtehtävät sijoittuvat nykyaikaiseen työympäristöön erilaisiin asiakasyrityksiimme, jotka voivat olla esim. tilitoimistot ja eri yritysten talousosastot.
 • Asiakasyrityksemme tarjoavat erilaisia uramahdollisuuksia vaihtelevien taloushallinnon tehtävien parissa.
 • Sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi kirjanpidon, palkanlaskennan tai taloushallinnon asiantuntija tehtävissä vastuullisten ja monipuolisten tehtävien parissa.
 • Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen sekä tiimin täyden tuen ammatilliseen kehittymiseen.
 • Asiakasyrityksissämme työllistyt innostavaan ja motivoivaan työyhteisöön.
 • Useimmissa asiakasyrityksissämme sinulla mahdollisuus työskennellä osittain myös etänä. 
 • Automatiikan lisääntyessä taloushallinnon tehtävät eivät rajoitu ainoastaan rutiinitehtäviin, vaan saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi mm. järjestelmien kehittämisen, robotiikan ja asiakaspalvelun parissa. 

Hakuprosessi:

Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivaa tehtävää, säilytämme hakemuksesi, jotta voimme olla yhteydessä sinuun, mikäli profiiliasi vastaava tehtävä aukeaa.

Lisätiedot tehtävistä:

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse HR-konsultti Linda Saarinen: linda.saarinen@workpower.fi

Ilmoitusnumero: 103995022

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus