Taloushallinnon asiantuntija

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 5.12.2021

Taloushallinnon asiantuntija

Haglex on liikejuridiikan ja talouden asiantuntijapalveluita tarjoava kasvuyritys. Toimintatapamme on ratkaisu- ja liiketoimintalähtöinen ja pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Asiakkainamme on eri alojen yrityksiä PK-yrityksistä suuryrityksiin. Teemme sitä mitä osaamme! Vahvuuksiamme ovat kyky tarkastella asiakkaidemme liiketoimintaa kokonaisuutena ja taito kommunikoida erityisosaamisemme asiakkaille ymmärrettävällä tavalla.

Haemme yritykseemme taloushallinnon asiantuntijaa

Työtehtäviisi kuuluvat:
Työhön sisältyy eri kokoisten yritysten kirjanpitoa ja osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan sisäisen laskennan tehtäviä sekä taloushallinnon konsultointia.  Työskentelet itsenäisenä asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä usealle asiakasyritykselle, tunnet kaikki asiakkaasi ja olet valmis palvelemaan heitä kokonaisvaltaisesti taloushallinnon asioissa.

Tehtävän edellytykset:
Sinulta löytyy vahvaa kirjanpidon substanssiosaamista. Olet työskennellyt jo muutaman vuoden alalla sekä sinulla on soveltuva koulutus tehtävään. Olet työssäsi ratkaisukeskeinen henkilö, joka taitaa myös asiakaspalvelun. Sinulla on kokemusta taloushallinnon ohjelmistoista ja olet valmis opettelemaan myös uusia ohjelmia.

Tarjoamme sinulle:
Haglexilla pääset työskentelemään itsenäisessä roolissa hyvässä työyhteisössä, ja sinulla on työkavereiden tuki työhösi. Sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi kasvavassa organisaatiossa. Asiakaslähtöinen toimintatapamme mahdollistaa sen, että tunnet asiakkaasi ja pystyt tuottamaan laadukasta palvelua asiakkaillesi. Tarjoamme sinulle modernit työvälineet ja kilpailukykyisen palkkauksen osaamistasosi mukaan! 

Palkkaus:
2500-4400 euroa/kk osaamisen ja kokemuksen mukaan. Lisäksi käytössämme on tulospalkkiot ja kaikilla työntekijöillä mahdollisuus osakkuuteen.

Hakuprosessi:
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi tai sähköpostilla osoitteeseen jonna.kanerva@workpower.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?
Tiedustelut HR-konsultti Jonna Kanerva, 045 139 7492

Avainsanat: taloushallinto, kirjanpito, kokopäivätyö, vakituinen, rekrytointi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.