Sorvaaja Ulvilaan

Kokoaikainen

Ulvila

Haku päättyy 5.12.2021

Haemme asiakkaallemme Ulvilaan ammattitaitoista sorvaajaa.

Työnkuvaus: 
Pääasiallinen työnkuvasi on CNC-sorvaus kärkisorvilla ja työhön sisältyy myös manuaalisorvilla työskentelyä. CNC-koneella ei ole työkalunvaihtajaa, joten sorvaaja vaihtaa itse työkalut. Valmistat mm. laikkamaisia kappaleita. Työssä tarvitaan ohjaustaitoa ja eduksi katsomme Fagor-ohjauksen tuntemisen. Toivomme hakijalta työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä alan koulutuksen.

Lisäksi arvostamme:
– kykyä työskennellä itsenäisesti
– kunnollista työmoraalia
– huolellisuutta ja tarkkuutta
 
Tarjoamme sinulle:
Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Saat hyvän perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä ammatissasi. Lisäksi saat kaksihenkisen HR-tiimin tueksesi koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: CNC-sorvaus, manuaalisorvaus, pitkäaikainen

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.