Sisävaiheen timpuri Tampereen seudulle

Kokoaikainen

Haku päättyy 17.8.2022

Oletko ammattitaitoinen timpuri vailla töitä – no meillä niitä olisi tarjolla!

Etsimme kokenutta timpuria työskentelemään asiakasyrityksellemme Tampereen lähiseudulle.

Kyseessä on uusi rivitalokohde ja tiedossa on sisävaiheen viimeistelytöitä, esimerkiksi oviasennuksia, listoituksia ja kotelointeja, sekä muita viimeistelyvaiheen tehtäviä. Tässä kohteessa töitä on tarjolla suoraan ainakin elokuun loppupuolelle ja töiden valmistuttua on halutessaan mahdollista siirtyä asiakasyrityksen seuraavalle työmaalle. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin mahdollisimman pian. Työaika raksalla on arkisin klo. 7–15.30 ja palkkaa maksamme aina tekijän ammattitaidon mukaan, rakennusalan TES:iä noudattaen – ja tarpeen tullen maksamme myös työkalukorvauksia. Varmistathan muuten ennen töiden aloitusta, että työturvallisuuskorttisi on voimassa.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Lisäksi sinua palvelee toimistollamme mukava ja osaava WorkPowerin raksatiimi.

Jos kaipaat lisätietoja tehtävästä, soittele numeroon 040 832 4363. Puhelimeen täällä päässä vastaa HR- koordinaattori Katri Mäkinen. 

Avainsanat: avoimet työpaikat, timpuri, kirvesmies, uudiskohde, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.