Sisävaiheen timpuri

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 1.12.2021

Sisävaiheen timpuri, remonttimies, hae nyt ja liity meidän osaavaan joukkoomme!

Etsimme asiakkaallemme kahta tekijää vuosikorjauskohteisiin Ranta-Tampellaan.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja tässä kohteessa töitä loppuvuoteen saakka! Työaika normaalisti arkipäivisin klo. 7-15.30. Palkan maksamme Rakennusalan TES ja tekijän ammattitaidon mukaan, matka- ja työkalukorvauksineen. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Kerro meille hakemuksessasi minkälaisia rakennusalan tehtäviä olet aiemmin tehnyt ja mitkä ovat vahvuutesi. 

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin HR-tiimi.

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai suoraan verkkosivuillamme, ja olet heti mukana rekrytointiprosessissa.

Lisätietoja saat soittamalla: HR-koordinaattori Ira Martin p. 040 676 6383

avainsanat: avoimet työpaikat, timpuri, remonttimies, rakennus, kokoaikatyö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.