Sisävaiheen remonttityöntekijä Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 9.10.2022

Oletko ammattitaitoinen remonttityöntekijä vailla töitä – mikäli vastasit kyllä, jatkahan lukemista!

Etsimme kokenutta remonttityöntekijää työskentelemään uudiskohteen viimeistelytöihin asiakasyrityksellemme Tampereelle.

Näyttöjä olisi hyvä löytyä nimenomaan sisävaiheen viimeistelytöistä, mm. ikkuna- ja oviasennuksista, listoituksista ja erilaisista koteloinneista. Tämän kyseisen kohteen valmistuttua on halutessasi mahdollista siirtyä seuraavalle työmaalle, joten hyvälle tekijälle hommia tarjolla mahdollisesti pidempäänkin!

Työaika raksalla on arkisin klo. 7–15.30 välillä ja palkkaa maksamme aina tekijän ammattitaidon mukaan rakennusalan TES:iä noudattaen – ja tarpeen tullen maksamme myös työkalukorvauksia. Työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti, mutta varmistathan ennen töiden aloitusta, että työturvallisuuskorttisi on voimassa.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Lisäksi sinua palvelee toimistollamme mukava ja osaava WorkPowerin raksatiimi.

Jos kaipaat lisätietoja tehtävästä, soittele numeroon 040 832 4363. Puhelimeen täällä päässä vastaa HR- koordinaattori Katri Mäkinen. 

Avainsanat: avoimet työpaikat, timpuri, kirvesmies, remonttityöntekijä, remonttikohde, Tampere, Pirkanmaa, raksa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.