Sisävaiheen remonttityöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 8.6.2023

Oletko ammattitaitoinen remonttityöntekijä vailla töitä – mikäli vastasit kyllä, jatkahan lukemista!

Etsimme kokenutta remonttityöntekijää työskentelemään uudiskohteen viimeistelytöihin asiakasyrityksemme kohteelle Tampereelle.

Näyttöjä olisi hyvä löytyä nimenomaan sisävaiheen viimeistelytöistä, mm. ikkuna- ja oviasennuksista, lattia-asennuksista, listoituksista ja erilaisista koteloinneista. Tämän kyseisen kohteen valmistuttua on halutessasi mahdollista siirtyä seuraavalle työmaalle, joten hyvälle tekijälle hommia tarjolla mahdollisesti pidempäänkin!

Työaika raksalla on arkisin klo. 7–15.30 välillä ja palkkaa maksamme aina tekijän ammattitaidon mukaan rakennusalan TES:iä noudattaen – ja tarpeen tullen maksamme myös työkalukorvauksia. Työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti heinäkuun 2023 aikana, mutta varmistathan ennen töiden aloitusta, että Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskorttisi on voimassa.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Lisäksi sinua palvelee toimistollamme mukava ja osaava WorkPowerin raksatiimi.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

Avainsanat: avoimet työpaikat, timpuri, kirvesmies, remonttityöntekijä, remonttikohde, Tampere, Pirkanmaa, raksa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus