Sisämaalari vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaalle

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Ylöjärvi

Haku päättyy 6.12.2022

Sisämaalari vaihtuviin kohteisiin

Etsimme sisärakennusmaalaria vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaalle. Rakennusmaalarilta edellytämme intohimoa sekä tarkkuutta ja ennen kaikkea hyvää työnjälkeä. Maalarin työ on hyvin pitkälti itsenäistä ja tarkkaa puuhaa, joten odotamme hakijalta alan koulutusta / aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti uudisrakennusten sisämaalaus- sekä pintakäsittelytyöt. Sisällä maalataan mm. seinät, katto, parvekkeet sekä ovet ynnä muita. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Lisäksi palkkaa maksamme  TES sekä kokemuksesi mukaan. Työaikasi on arkisin 7.00-15.30.

Laita hakemusta tulemaan ja kerro meille aikaisemmasta maalarin kokemuksestasi kera palkkatoiveen. Lisäksi kerro, että miksi juuri sinut kannattaisi valita.

Laaksonen Mikko, harjoittelija

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

avainsanat: maalari, avoimet työpaikat, kesä, raksa, Pirkanmaa, Tampere, Nokia, maalaus, pintakäsittely

WorkPower tarjoaa sinulle luotettavan työnantajan ja ripeän palkanmaksun. Olemme kotimainen yritys, joka on toiminut toimialalla yli 20 vuotta. Tälläkin hetkellä miltei 300 työntekijää työskentelee kauttamaa Pirkanmaan rakennustyömailla. Mikäli tämä työ liippaa läheltä, mutta ei kuitenkaan ole juuri sitä mitä haluaisit lähteä kauttamme seuraavaksi tekemään, niin soita tai laita viestiä, ja voimme

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!