Sisäkirvesmies pääkaupunkiseudulle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 24.8.2022

Onko sinulla hallussa monenlaiset sisävaiheen rakennustyöt sekä viimeistely? Loistavaa, sillä haemme kokenutta sisäkirvesmiestä pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille! 

Etsimme asiakkaillemme ammattitaitoisia sisäkirvesmiehiä, joilta löytyy näyttöä nimenomaan sisävaiheen töistä viimeistelytöihin. Osaamisrepertuaariisi kuuluvat esimerkiksi väliseininen ja sisäkattojen teko, erilaiset lattia-, ikkuna- ja oviasennukset sekä listoitukset. Olet ammattilainen, jolta työt sujuvat itsenäisesti. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

Sinulla on ammattitaitoinen työote ja aito into alaa kohtaan. Työssä olet suunnitelmallinen ja luova ongelmanratkaisija. Tehtävä edellyttää rakennuspiirustusten lukutaitoa sekä kertynyttä kokemusta kirvesmiehen eri työtehtävistä. Plussana on, mikäli sinulta löytyy omia työkaluja sekä oman auton käyttömahdollisuus, sillä kaikki työmaat eivät välttämättä sijaitse aina helposti julkisen liikenteen varrelta. 

Tarjoamme sinulle:

Meillä työskennellessäsi pääset tekemään monipuolisesti kirvesmiehen työtehtäviä. Palkkaus toteutuu rakennusalan työehtosopimuksen mukaan osaamisesi huomioiden. Tarjoamme myös turvalliset työvaatteet sekä välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:

Näetkö itsesi jo näissä hommissa? Laita hakemusta tulemaan jo tänään ja kerro osaamisestasi! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiemmista työtehtävistäsi sekä mielenkiinnoistasi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, joten tänään on hyvä aika laittaa hakemusta! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Nina Dansk 
nina.dansk@workpower.fi
040 4828989 (arkisin 10-16)

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, rakennusala, sisäkirvesmies, Helsinki, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.