Siivooja vahinkosaneerauskohteisiin

Kokoaikainen

Jyväskylä, Laukaa, Muurame, Äänekoski

Haku päättyy 19.8.2022

Haemme nyt reippaita siivoojia asiakasyrityksiemme palo- ja vahinkokohteisiin Keski-Suomen alueelle.

Työskentelet Keski-Suomen alueella palo- ja vahinkokohteissa, joissa työkuvasi muodostuu erilaisista siivoustöistä ja muista avustavista tehtävistä. Työtehtävät voivat muun muassa olla palokohteiden irtaimiston puhdistamista sekä tavaroiden lajittelussa ja kantamisessa avustamista. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja siivoustyöstä, mutta tähän tehtävään kannattaa hakea myös vähemmällä kokemuksella. Omalla hyvällä asenteella on paljon merkitystä tässä tehtävässä! 

Työn vaatimuksena on täysi-ikäisyys ja voimassa oleva työturvallisuuskortti, jonka voi tarvittaessa suorittaa helposti myös etänä. Työaika sijoittuu pääasiassa arkipäiville ja oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, koska työkohteet voivat sijaita julkisen liikenteen ulkopuolella. Työ on keikkatyötä ja keikkojen pituudet riippuvat asiakasyrityksiemme tarpeista. 

Toivomme, että työntekijänä olet reipas, tarkka ja oma-aloitteinen, joka on myös innokas oppimaan uutta. Työsuhteesi ajan sinua auttaa välittävä Jyväskylän raksatiimi, johon voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. Meidän kauttamme saat käyttöösi laadukkaat työvaatteet ja tarvittavat suojavarustukset. 

Hakemusta kannattaa laittaa tulemaan pian järjestelmämme kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Rennossa haastattelussa käymme tarkemmin läpi työhistoriaasi ja osaamistasi. Työn aloitus joustavasti asiakasyrityksiemme tarpeet ja toiveet huomioiden. 

Lisätietoja voit kysyä:

Sarianne Moisio, HR-koordinaattori
sarianne.moisio@workpower.fi / 045 125 2737

Jere Ollinen, HR-koordinaattori
jere.ollinen@workpower.fi / 040 531 4419

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.