Siivooja koti- ja toimistosiivoukseen

Osa-aikainen

Jyväskylä, Muurame

Haku päättyy 16.7.2024

Oletko reipas ja oma-aloitteinen henkilö, joka syttyy käsillä tekemisestä ja työnsä jäljen näkemisestä? Etsitkö osa-aikaista työtä arkipäiville? Mikäli vastasit kyllä, tämä voi olla mahdollisuutesi!

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta osa-aikaista siivoojaa Muuramen, Korpilahden ja Jyväskylän alueelle. Työ pitää sisällään koti- ja toimistosiivousta. Työpäivät alkavat aamuisin klo 6-8 välillä. Työtunteja on tarjolla arkisin noin 20-30 h/viikko.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Pidät siivoamisesta ja viihdyt vaihtelevissa tehtävissä. Toivomme erityisesti tarkkaa, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä persoonaa. Työn sisältämän asiakaspalvelun vuoksi tehtävä edellyttää kohtalaista suomen kielen taitoa. Sinulla on aiempaa työkokemusta siivousalalta tai laitoshuoltajan tutkinto/muuta soveltuvaa koulutusta. Kohteiden välillä liikutaan autolla, joten tarvitset ajokortin ja oman auton kulkemisen mahdollistamiseksi.

Tarjoamme:

Työntekijänä saat kivat työkaverit ja luotettavan työpaikan. Työtehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. 

Hakuprosessi:

Mikäli olet paikasta kiinnostunut, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta mahdollisimman pian, työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja (arkisin klo 9-16):

Maiju Majamaa

HR-koordinaattori

040 653 7398

Ilmoitusnumero: 86783504

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus