Siivooja koti- ja toimistosiivoukseen

Osa-aikainen

Muurame

Haku päättyy 31.12.2022

Oletko oma-aloitteinen ja reipas henkilö, joka haluaa nähdä nopeasti työnsä jäljen? Tässä olisi mahdollisuutesi!

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta siivoojaa Muuramen, Korpilahden ja Jyväskylän alueelle. Työ pitää sisällään koti- ja toimistosiivousta. Tehtävässä on mahdollisuus tehdä töitä täysipäiväisesti, tai sitten esimerkiksi opiskelijoille on myös mahdollisuus työskennellä on osa-aikaisesti. Työpäivät alkavat aamuisin klo 6-8 välillä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Pidät siivoamisesta ja viihdyt vaihtelevissa tehtävissä. Toivomme erityisesti tarkkaa, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä persoonaa. Sinulla on aiempaa työkokemusta siivousalalta tai laitoshuoltajan tutkintoa/muuta soveltuvaa koulutusta. Kohteiden välillä liikutaan autolla, joten tarvitset oman auton ja ajokortin.

Tarjoamme:

Työntekijänä saat kivat työkaverit ja luotettavan työpaikan. Työtehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan tessiä. Asiakkaalla on tarjolla myös keikkatöitä joulun ajalle. 

Hakuprosessi:

Mikäli olet paikasta kiinnostunut, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta mahdollisimman pian, työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätiedot tarvittaessa:

Santeri Lahdelma, 040 6886545

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!