Siivooja koti- ja toimistosiivoukseen

Osa-aikainen

Muurame

Haku päättyy 31.8.2022

Oletko oma-aloitteinen ja reipas henkilö, joka haluaa nähdä nopeasti työnsä jäljen? Tässä olisi mahdollisuutesi!

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta siivoojaa Muuramen, Korpilahden ja Jyväskylän alueelle. Työ pitää sisällään koti- ja toimistosiivousta. Tehtävä on osa-aikainen ja työtä on noin 20-30h/viikko, työpäivät alkavat aamuisin klo 6-8 välillä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Pidät siivoamisesta ja viihdyt vaihtelevissa tehtävissä. Toivomme erityisesti tarkkaa, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä persoonaa. Sinulla on aiempaa työkokemusta siivousalalta tai laitoshuoltajan tutkintoa/muuta soveltuvaa koulutusta. Kohteiden välillä liikutaan autolla, joten tarvitset oman auton ja ajokortin.

Tarjoamme:

Työntekijänä saat kivat työkaverit ja luotettavan työpaikan. Työtehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan tessiä. Asiakkaalla on tarjolla myös keikkatöitä joulun ajalle. 

Hakuprosessi:

Mikäli olet paikasta kiinnostunut, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta mahdollisimman pian, työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätiedot tarvittaessa:

Santeri Lahdelma, 040 6886545

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.