fbpx

Siivooja koti- ja toimistosiivoukseen

Osa-aikainen

Muurame

Haku päättyy 30.9.2021

Oletko oma-aloitteinen ja reipas henkilö, joka haluaa nähdä nopeasti työnsä jäljen? Tässä olisi mahdollisuutesi!

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta siivoojaa Muuramen, Korpilahden ja Jyväskylän alueelle. Työ pitää sisällään koti- ja toimistosiivousta työparin kanssa. Tehtävä on osa-aikainen ja työtä on noin 20-30h/viikko, työpäivät alkavat aamuisin klo 6-8 välillä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Pidät siivoamisesta ja viihdyt vaihtelevissa tehtävissä. Toivomme erityisesti tarkkaa, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä persoonaa. Sinulla on aiempaa työkokemusta siivousalalta tai laitoshuoltajan tutkinto/muu soveltuva koulutus. Kohteiden välillä liikutaan autolla, joten oma auto ja ajokortti katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme:

Työntekijänä saat kivat työkaverit ja luotettavan työpaikan. Työtehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan tessiä. Saat myös osaavan HR-tiimin tuen koko työsuhteen ajaksi. Tässä tehtävässä on mahdollisuus kokoaikaseen työhön, mutta työtä voi tehdä myös esim. opintojen ohella. 

Hakuprosessi:

Mikäli olet paikasta kiinnostunut, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta mahdollisimman pian, työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätiedot tarvittaessa:

Elina Forssell, 040 706 9967

Riikka Remes, 040 688 6545

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.