Sementtityöntekijä Pirkanmaalle

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Kangasala, Ylöjärvi

Haku päättyy 8.12.2022

Etsimme semenettityöntekijää uudiskohteeseen Tampereelle

Me WorkPowerilla etsimme paikkaria. Paikkarin työnkuvaan tässä työtehtävässä kuuluu mm. lattioiden sekä seinien oikomistöitä uudiskohteessa. Työmaan päätyttyä, hyvällä paikkarilla on myös mahdollisuus jatkaa uudessa kohteessa töitä. 

Työaikasi on arkisin 7.00 – 15.30. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn edellytyksenä. Tarvittaessa voit katsoa työturvallisuuskorttikoulutuksia täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi.

Kerro meille hakemuksessasi osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi. Mikäli olet etsimämme osaava henkilö, palkkaamme vaikka samantien! 

Tarjoamme sinulle:
WorkPowerilla on takanaan pitkä historia rakennusalan tekijöiden parissa. Tulet saamaan työsuhteesi ajaksi osaavan raksatiimin tuen ja laadukkaat sekä ajantasaiset työturvallisuusvarusteet. Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa ja ennen kaikkea hyvien kulkuyhteyksien päässä. Maksamme aina aikaisemman työkokemuksesi mukaan matkakorvauksineen. Tarjoamme sinulle kaiken tämän lisäksi hyvän mahdollisuuden kehittyä urallasi ja saatkin työstä arvokasta työkokemusta ja osaamista!

Kiinnostaako?
Laita samalta istumalta tai seisten hakemus tulemaan ja soita, niin sovitaan sinulle mahdollisesti haastattelua!

  • HR-koordinaattori Mikko, 040 572 3535
  • HR-koordinaattori Katri, 040 832 4363

avainsanat: paikkari, avoimet työpaikat, raksa, Tampere, Pirkanmaa, rakennus, paikkaus, sementtityöntekijä, työmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!