Sementtityöntekijä Pirkanmaalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.8.2022

Etsimme semenettityöntekijää uudiskohteeseen Tampereelle

Me WorkPowerilla etsimme paikkaria. Ei, tässä kohtaa me emme etsi Naantalin kaupunginosaa Suomen kartalta, vaan ihan oikeaa työntekijää, joka osaa työnsä. Paikkarin työnkuvaan tässä työtehtävässä kuuluu mm. lattioiden sekä seinien oikomistöitä uudiskohteessa. Työmaan päätyttyä, hyvällä paikkarilla on myös mahdollisuus jatkaa uudessa kohteessa töitä. 

Kerro meille hakemuksessasi osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Palkaamme vaikka samantien, mikäli olet tähän työhön sopiva etsimämme henkilö. 

Tarjoamme sinulle:
WorkPowerilla on takanaan pitkä historia rakennusalan tekijöiden parissa. Tulet saamaan työsuhteesi ajaksi osaavan raksatiimin tuen ja laadukkaat sekä ajantasaiset työturvallisuusvarusteet. Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa ja ennen kaikkea hyvien kulkuyhteyksien päässä. Maksamme aina aikaisemman työkokemuksesi mukaan matkakorvauksineen. Tarjoamme sinulle kaiken tämän lisäksi hyvän mahdollisuuden kehittyä urallasi ja saatkin työstä arvokasta työkokemusta ja osaamista!

Kiinnostaako?
Laita samalta istumalta tai seisten hakemus tulemaan ja soita, niin sovitaan sinulle mahdollisesti haastattelua!

  • HR-koordinaattori Sami, 040 677 9544

avainsanat: paikkari, avoimet työpaikat, raksa, Tampere, Pirkanmaa, rakennus, paikkaus, sementtityöntekijä, työmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.