Sekatyöntekijä Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 15.8.2022

Oletko rakennusalan moniosaaja ja nautit monipuolisista työpäivistä? Mikäli vastasit kyllä, niin jatka ehdottomasti lukemista!

Etsimme asiakkaallemme omatoimista ja tunnollista rakennusalan sekaria uudiskerrostalotyömaalle.

Työnkuva lyhyesti:
Työtehtävät ovat monipuolisia rakennustyömaan tehtäviä, mm. hionnat, piikkaukset, elementtien suojaukset sekä työmaan tavaroiden kanto- raivaustyöt. Työaika on mukavasti arkisin 7–15.30 ja palkkaa maksamme mielellämme oman kokemuksesi mukaan Rakennusalan TESiä noudattaen. Tulet työllistymään vuokratyösuhteeseen, joten sovittujen töiden valmistuttua saat halutessasi mahdollisuuden siirtyä joustavasti asiakkaamme toiseen työkohteeseen.

Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta ja edellä mainituista tehtävistä, lisäksi eduksesi katsomme alan koulutuksen. Työllistyminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Nyt on hakemuksen laittamisen aika!
Yhdellä hakemuksella kaikki ovet auki meidän monipuolisille työmaillemme! Laita meille hakemusta ja kerro osaamisestasi. Tarvittaessa lisätietoja saat soittamalla: HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

Tarjoamme sinulle alalla jo liki 20 vuoden ajan toimineen luotettavan ja kotimaisen yrityksen tuen koko työsuhteesi ajalle. Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet, lisäksi työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen HR-tiimi.

avainsanat: avoimet työpaikat, sekari, rakennustyöntekijä, sekatyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.