Sekatyöntekijä rakennustyömaille SYKSY 2023

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 12.6.2023

Sekatyöntekijöitä rakennustyömaille syksylle 2023!

Miltä kuulostaa työ, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi rakennusalan yleisissä työtehtävissä? Meillä on nyt haussa syksylle 2023 toimeliaita jokapaikanhöyliä rakennustyömaille pääkaupunkiseudulla. Työt voi aloittaa joustavasti elokuun loppupuolella/syyskuun alussa!

Työtehtävät:
Työ pitää sisällään monipuolisesti ja vaihtelevasti erilaisia rakennusalan työtehtäviä kunkin työmaan tarpeen ja sinun osaamisesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta erilaisista rakennusalan työtehtävistä ja osaamista esimerkiksi erilaisten työkalujen käytöstä. Lisäksi sinulta löytyy joustavaa asennetta ja halua tarttua kaikkiin työmaan tehtäviin. Omaat positiivisen ja motivoituneen asenteen sekä hyvän fyysisen kunnon, sillä työ voi olla ajoittain raskastakin. Kokemus työmaiden avaamisesta ja sulkemisesta on plussaa. Rakennusalan koulutus katotaan eduksi, mutta arvostamme myös kokemuksen kautta kerrytettyä osaamista! Edellytämme täysi-ikäisyyttä ja suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä työmaat eivät aina sijaitse julkisen liikenteen lähettyvillä. 

Tarjoamme sinulle:
Työtehtävät ovat vaihtelevia eikä yksikään päivä ole samanlainen! Pääset kerryttämään arvokasta työkokemusta rakennusalan yrityksissä mukavissa työporukoissa. Lisäksi meidän WorkPowerin iloinen HR-tiimimme tarjoaa tukea ja neuvoja kaikkiin työsuhteeseesi liittyviin asioihin. Saat meiltä vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä kaikki tarvittavat työvarusteet. 

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Jätä rohkeasti hakemus jo tänään! Kerro hakemuksessa aiemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. 

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, remonttityöntekijä, remonttimies, sekatyömies, sekatyöntekijä, yleismies,sekari, yleistyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus