Sekatyöntekijä rakennustyömaille

Kokoaikainen

Muurame, Jyväskylä, Laukaa, Uurainen

Haku päättyy 30.1.2023

Etsimme rakennustyömaiden monitaitureita Keski-Suomen alueelle!

Työnkuva koostuu rakennustyömaiden eri vaiheiden töistä oman osaamisesi mukaan. Työtehtävät voivat liittyä rakennustyöntekijän töihin itsenäisesti tehden tai ammattilaisia auttaen. Välillä teet myös avustavia työtehtäviä, kuten kanto- ja raivaustöitä. Kerrothan hakemuksessasi, millaista osaamista sinulta jo löytyy, niin jutellaan siitä lisää rennossa haastattelussa.

Toivomme, että työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen ja huolellinen. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja tartut innokkaasti uusiinkin tehtäviin, jotta oma ammattitaitosi voi kehittyä. Sinulta löytyy jo valmiiksi jonkin verran kokemusta rakennusalalta eri tehtävistä. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, jonka voit tarvittaessa suorittaa kätevästi myös etänä. Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi. 

Meidän kauttamme saat käyttöösi laadukkaat työvaatteet ja pääset kartuttamaan arvokasta työkokemusta. Palkkaa maksamme rakennusalan työehtosopimusta hyödyntäen. Koko työsuhteesi ajan voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä Jyväskylän raksatiimiin, joka auttaa sinua työelämän asioissa. 

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hakemusta kannattaa laittaa tulemaan järjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Valintoja teemme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen ja asiakkaidemme työtarpeiden mukaan. 

Lisätietoja:

Heidi Pulkkinen, HR-koordinaattori
heidi.pulkkinen@workpower.fi / 045 125 2737

Anniina Jussila, HR-koordinaattori
anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Avainsanat: rakennustyöntekijä, raksa, Keski-Suomi, Jyväskylä, yleismies, sekatyöntekijä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!