Sekatyöntekijä rakennustyömaalle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 15.6.2023

Kiinnostaako sinua vaihtelevat rakennusalan työtehtävät, joissa pääset hyödyntämään osaamistasi?

Meillä on nimittäin tällä hetkellä haussa ahkeria jokapaikanhöyliä sekatyöntekijän hommiin rakennustyömaille Uudenmaan alueelle. Liity siis iloiseen joukkoomme!

Työtehtävät:

Työ pitää sisällään monipuolisia ja vaihtelevia rakennusalan työtehtäviä kunkin työmaan tarpeen ja sinun osaamisesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

Sinulla on aiempaa kokemusta erilaisista rakennusalan työtehtävistä ja osaamista esimerkiksi erilaisten työkalujen käytöstä. Lisäksi sinulta löytyy joustavaa asennetta ja halua tarttua kaikkiin työmaan tehtäviin. Kokemus työmaiden avaamisesta ja sulkemisesta on plussaa. Myös rakennusalan koulutus katotaan eduksi, mutta arvostamme erityisesti kokemuksen kautta kerrytettyä osaamista!

Työtehtävä edellyttää myös:

  • täysi-ikäisyyttä
  • suomen kielen taitoa
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • hyvää fyysistä kuntoa

Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työmaat sijaitsevat laajasti Uudenmaan alueella.

Tarjoamme sinulle:

Työtehtävät ovat vaihtelevia eikä yksikään päivä ole samanlainen! Pääset kerryttämään arvokasta työkokemusta rakennusalan yrityksissä mukavissa työporukoissa. Lisäksi meidän aurinkoinen HR-tiimimme tarjoaa tukea ja neuvoja kaikkiin työsuhteeseesi liittyviin asioihin. Saat meiltä vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä laadukkaat ja turvalliset työvarusteet, joissa työt sujuvat moitteetta.  

Hakuprosessi:

Jos kiinnostuit niin jätä rohkeasti hakemuksesi jo tänään! Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkkaan aiemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Hakemusten läpikäynti ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-trainee Olga Malyavko
olga.malyavko@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, monitaitoinen rakennustyöntekijä, rakennusmies, sekatyömies, sekatyöntekijä, yleismies, yleistyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus