Sekari

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 1.12.2021

Oletko rakennusalalla monessa asiassa hyvä? Sekalaiset hommat sopii sinulle? Loistavaa, lue lisää!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme omatoimista ja tunnollista rakennusalan sekaria uudiskerrostalotyömaalle. Työtehtävät ovat monipuolisia, ja niihin kuuluvat mm. työmaan siivous- ja raivaustyöt, muotin purkutyöt, eristeiden kiinnitykset sekä muut yleistyöt työkaluja käyttäen. Toivomme, että sinulta löytyisi aikaisempaa kokemusta edellä mainituista tehtävistä sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli korttisi on jo umpeutunut, kurkista avoimet korttikurssit täältä!

Työaika normaalisti maanantaista perjantaihin kello 7-15.30. Palkan maksamme oman kokemuksesi mukaan Rakennusalan TESiä noudattaen. Tulet työskentelemään vuokratyösuhteessa, joten sovitun työn valmistuttua saat mahdollisuuden siirtyä asiakkaamme toiseen työkohteeseen. Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet sekä raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen HR-tiimi.

Yhdellä hakemuksella kaikki ovet auki! Ei muuta kuin näpyttelemään hakemus verkkosivujemme kautta ja olet heti mukana haussa!

Lisätietoja saat soittamalla: HR-koordinaattori Ira Martin p. 040 676 6383

avainsanat: avoimet työpaikat, sekari, monitaitoinen rakennusmies, sekatyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.