Säteisporakoneenkäyttäjä

Kokoaikainen

Kokemäki

Haku päättyy 30.1.2022

Etsimme asiakkaallemme Kokemäelle työntekijää säteisporakoneelle.

Työnkuva:
Työnkuva säteisporakoneenkäyttäjällä on mm. kappaleiden kiinnitys ja reikien poraaminen isoihin osiin. Työhön pääsee sisälle hyvällä perehdytyksellä, mutta aiempi kokemus koneistuksesta tai kokemus säteisporakoneen käytöstä on välttämätöntä. Työssäsi luet piirustuksia, joiden perusteella valitaan pyörimisnopeus, syöttö ja oikeankokoiset kierteet. Työtä tehdään päivävuorossa. 

Toivomme sinulta:
– Tarkkuutta ja hyvää työnjälkeä
– Oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta
– Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa ja saat mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian! 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: säteisporakone, kokemäki

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.