fbpx

Säteisporakoneenkäyttäjä

Kokoaikainen

Kokemäki

Haku päättyy 26.9.2021

Etsimme asiakkaallemme Kokemäelle työntekijää säteisporakoneelle.

Työnkuva:
Työnkuva säteisporakoneenkäyttäjällä on mm. kappaleiden kiinnitys ja reikien poraaminen isoihin osiin. Työhön pääsee sisälle hyvällä perehdytyksellä, mutta aiempi kokemus koneistuksesta tai kokemus säteisporakoneen käytöstä on välttämätöntä. Työssäsi luet piirustuksia, joiden perusteella valitaan pyörimisnopeus, syöttö ja oikeankokoiset kierteet. Työtä tehdään päivävuorossa. 

Toivomme sinulta:
– Tarkkuutta ja hyvää työnjälkeä
– Oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta
– Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa ja saat mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian! 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.