Särmäyspuristimen operaattori OLP-Tuotanto Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Nurmijärvi, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 21.4.2024

Kiinnostavatko mielenkiintoiset operaattorin tehtävät metalliteollisuuden parissa? Haluatko päästä sukeltamaan metallialan saloihin yrityksessä, joka tarjoaa monipuoliset kehittymismahdollisuudet ja arvostaa työntekijöitään?

Etsimme nyt asiakkaallemme OLP-Tuotanto Oy:lle motivoitunutta särmäyspuristimen operaattoria Vantaalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

OLP-Tuotanto Oy on Vantaan Petikossa sijaitseva yli 40 vuotta toiminut metallituotteita valmistava suomalainen yritys. Yrityksen tavoite on olla metallialan edelläkävijä, ja heillä on vahva panostus mm. automaatioon sekä robotiikkaan. OLP-Tuotanto Oy:llä on noin 350 asiakasta ja vuonna 2022 heidän liikevaihtonsa oli noin 6,5 miljoonaa euroa. Yhteensä OLP-Tuotanto Oy:llä työskentelee 40 metallituotteiden valmistuksen ammattilaista.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät vaihtelevia työtehtäviä särmäyspuristimien parissa, kuten ohjelmien tekoa ja materiaalien käsittelyä. Tehtäviisi kuuluvat myös muut avustavat tuotannon tehtävät. Työn alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, joten valmis ammattilainen sinun ei tarvitse vielä olla. Viikoittainen työaikasi on 40 h, ja työskentelet maanantaista perjantaihin joustavassa aamuvuorossa. Työsuhteessasi on käytössä Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Kokemusta tai ymmärrystä särmäyspuristimien käytöstä
  • Soveltuvaa koulutusta
  • Reipasta ja vastuullista työasennetta
  • Sosiaalisuutta sekä hyviä tiimityötaitoja

Tarjoamme sinulle

OLP-Tuotanto Oy tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten metallialan työtehtävien parissa, joissa pääset edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi sekä kehittymään alalla. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. OLP-Tuotanto Oy tarjoaa sinulle myös modernit työtilat, joissa panostetaan esimerkillisesti työturvallisuuteen. Tässä työssä saat ympärillesi loistavan työporukan sekä kannustavat ja huumorintajuiset esimiehet. OLP-Tuotanto Oy arvostaa välitöntä työkulttuuria sekä hyvää ilmapiiriä, ja mietteensä saa tulla kertomaan suoraan aina toimitusjohtajalle asti. Työ alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen OLP-Tuotanto Oy toivoo sinun jatkavan työskentelyä suoraan heidän kirjoillaan.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaisiko tämä OLP-Tuotanto Oy:n tehtävä juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään suoraan WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990 

Avainsanat: särmäyspuristin, särmääjä, operaattori, koneenkäyttäjä, metallityöntekijä, tuotantotyöntekijä, metalliteollisuus, metalliala

Ilmoitusnumero: 97756253

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus