fbpx

Särmääjä

Kokoaikainen

Orimattila

Haku päättyy 20.9.2021

Haemme asiakkaallemme Orimattilaan särmääjiä

Työtehtävät ja työn edellytykset:

Särmäystehtävät Amadan koneella vuorotyössä. Työ on pääasiassa ohutlevysärmäystä. Sinulla on metallialan koulutus tai työkokemuksen kautta tullutta osaamista. Olet särmännyt aiemmin ja osaat ohjelmoida sekä asentaa itsenäisesti. Monipuolinen kokemus erilaisista metallitöistä katsotaan myös eduksi. Toivomme sinulta hyvää asennetta työtä kohtaan, tarkkuutta ja itsenäisyyttä.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset näyttämään taitosi sekä kehittämään osaamistasi. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. Työsopimus pohjautuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen. Palkkaus osaamisen mukaan.

Hakuprosessi:

Kuulostaako tämä sinun työpaikaltasi? Hae tehtävään kotisivujemme kautta ja kerro osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. 

Lisätietoja:

Elina Forssell,

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.