Särmääjä Laitilaan

Kokoaikainen

Laitila

Haku päättyy 11.12.2022

Haemme asiakasyritykseemme Laitilaan ohjelmointitaitoista särmääjää.

Työnkuvaus:
Asiakasyrityksemme päätoimiala on pintakäsittely ja pinnoitteet. Asiakkaamme tarjoaa mm. osa-kokoonpanoja ja komponentteja. Työnkuvasi pitää sisällään pääasiassa CNC-ohjattujen särmäyskoneiden käyttöä ja ohjelmointia. Työnkuva määräytyy myös osaamisesi mukaan, joten siihen voi sisältyä myös muita levynkäsittelyyn sisältyviä työtehtäviä. 

Etsimällämme hakijalla on aikaisempaa kokemusta särmäyksestä sekä tuntemusta CNC-ohjauksista ja asetusten teosta. Monipuolinen kokemus erilaisista metallitöistä sekä alan koulutus katsotaan eduksesi. Otamme kuitenkin haussa huomioon myös vähemmän työkokemuksen omaavat! Toivomme, että sinulta löytyy aitoa kiinnostusta kehittyä työssäsi. Lisäksi toivomme mittaustaitoa sekä tarkkaa ja huolellista työnjälkeä. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa, joten valmius 3-vuorotyöhön on toivottavaa.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi osaavaa työympäristöä ja saat haastavan, mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työn. Saat myös hyvän perehdytyksen työhösi. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Lisäksi työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi nettisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen: eve.uusisalo@workpower.fi. 

Lisätietoja:
HR-konsultti
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: särmäys, särmääjä, cnc-ohjaus, ohjelmointi, vuorotyö, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!