Särmääjä Laitilaan

Kokoaikainen

Laitila

Haku päättyy 29.5.2022

Haemme asiakasyritykseemme Laitilaan ohjelmointitaitoista särmääjää.

Työnkuvaus:
Asiakasyrityksemme päätoimiala on pintakäsittely ja pinnoitteet. Asiakkaamme tarjoaa mm. osa-kokoonpanoja ja komponentteja. Työnkuvasi pitää sisällään pääasiassa CNC-ohjattujen särmäyskoneiden käyttöä ja ohjelmointia. Työnkuva määräytyy myös osaamisesi mukaan, joten siihen voi sisältyä myös muita levynkäsittelyyn sisältyviä työtehtäviä. 

Etsimällämme hakijalla on aikaisempaa kokemusta särmäyksestä sekä tuntemusta CNC-ohjauksista ja asetusten teosta. Monipuolinen kokemus erilaisista metallitöistä sekä alan koulutus katsotaan eduksesi. Otamme kuitenkin haussa huomioon myös vähemmän työkokemuksen omaavat! Toivomme, että sinulta löytyy aitoa kiinnostusta kehittyä työssäsi. Lisäksi toivomme mittaustaitoa sekä tarkkaa ja huolellista työnjälkeä. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa, joten valmius 3-vuorotyöhön on toivottavaa.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi osaavaa työympäristöä ja saat haastavan, mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työn. Saat myös hyvän perehdytyksen työhösi. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Lisäksi työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi nettisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen: eve.uusisalo@workpower.fi. 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: särmäys, särmääjä, cnc-ohjaus, ohjelmointi, vuorotyö, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.