Särmääjä Keravan Teräsmiehet Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 3.7.2022

Oletko kiinnostunut metallitöistä ja erityisesti särmäyksestä? Haluaisitko työskennellä tiiviissä työyhteisössä monipuolisten metallialan työtehtävien parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme Keravan Teräsmiehet Oy:lle särmääjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Keravan Teräsmiehet on kotimainen metallialan yritys, joka on keskittynyt laadukkaiden ohutlevyosien ja kokonaisuuksien alihankintavalmistukseen. Yritys on erikoistunut ohutlevymekaniikan lisäksi laaja-alaisesti muun muassa kokoonpanoon ja suunnitteluun. Tuotteet tulevat käyttöön mm. elintarviketeollisuuden, lääketieteen ja rakennustekniikan aloille.

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät pääasiassa ohutlevytuotteiden särmäystä yrityksen omissa työtiloissa. Työnkuvasi on melko itsenäistä särmäystuotteiden valmistusta, jossa tukenasi toimii usean kokeneen särmääjän tiimi. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluu tarpeen mukaan myös muita metalliteollisuuden avustavia töitä. Työtä tehdään päivävuorossa maanantaista torstaihin klo 7.00-15.30 ja perjantaisin klo 7.00-13.30. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES. 

Arvostamme

  • Kokemusta särmäyksestä ja Amadan koneista
  • Oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyotetta
  • Oppimishalua

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisissa särmäyksen työtehtävissä sekä perusteellisen perehdytyksen työhösi. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: särmääjä, särmäri, särmäys, metallityöntekijä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.