Saneeraustyöntekijä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 20.12.2022

Moikka! Meillä on tällä hetkellä etsinnässä asiakkaillemme osaavia saneeraustyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle ja ympäryskuntiinOvatko rakennusala ja saneeraustyöt sinulle jo tuttuja? Etsitkö uusia haasteita ja monipuolisia työtehtäviä? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista! 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Olet oma-aloitteinen ja innokas työntekijä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät ovat monipuolisia saneeraustöitä, kuten paikkauksia, väliseinätöitä, lattiatöitä, maalauksia ja paljon muuta osaamisesi ja kokemuksesi mukaan! Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös kokemuksen avulla hankittua rautaista ammattitaitoa. Toivomme rakennuspiirrustusten lukutaitoa. Rakennusalan eri kortit katsotaan eduksi. Tämän lisäksi edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen taitoa.  

Tarjoamme sinulle:
Palkkaus määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle mielekkäät ja vaihtelevat työtehtävät. Meiltä saat myös kaikki tarvittavat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä. Lisäksi saat työssä menestymisesi tueksi meidän välittävän ja iloisen HR-tiimimme tuen. 

Tunnistatko itsesti? Jätä hakemus jo tänään! Kerro hakemuksessasi aiemmista työkohteistasi sekä työtehtävistäsi. Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisellakin aikataululla! 

Lisätietoa tarvittaessa:
HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi

Avainsanat: rakennustyöntekijä, rakennusala, saneeraus, saneeraustyöntekijä, remonttimies, yleismies, remonttityöntekijä, sekatyöntekijä, rakennustyö, pääkaupunkiseutu, raksa, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!