Saneeraustyöntekijä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 16.10.2022

Hei! Meillä on nyt etsinnässä asiakkaillemme motivoituneita saneeraustyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle ja ympäryskuntiinOvatko rakennusala ja saneeraustyöt sinulle jo tuttuja? Etsitkö uusia haasteita ja monipuolisia työtehtäviä? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista! 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Olet oma-aloitteinen ja innokas työntekijä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät ovat monipuolisia saneeraustöitä, kuten paikkauksia, väliseinätöitä, lattiatöitä, maalauksia ja paljon muuta osaamisesi ja kokemuksesi mukaan! Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös kokemuksen avulla hankittua rautaista ammattitaitoa. Toivomme rakennuspiirrustusten lukutaitoa. Rakennusalan eri kortit katsotaan eduksi. Suomenkielentaito on edellytys. 

Tarjoamme sinulle:
Palkkaus määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle mielekkäät ja vaihtelevat työtehtävät. Meiltä saat myös laadukkaat työvaatteet, jotka päällä on mukava työskennellä. Lisäksi saat työssä menestymisesi tueksi meidän välittävän ja iloisen HR-tiimimme tuen. 

Tunnistatko itsesti? Jätä hakemus jo tänään! Kerro hakemuksessasi aiemmista työkohteistasi sekä työtehtävistäsi. Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisellakin aikataululla! 

Lisätietoa tarvittaessa:
HR-koordinaattori Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi

Avainsanat: rakennustyöntekijä, rakennusala, saneeraus, saneeraustyöntekijä, remonttimies, yleismies, remonttityöntekijä, sekatyöntekijä, rakennustyö, pääkaupunkiseutu, raksa, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.