Saneeraaja samantein sairaalatyömaalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 12.6.2022

Saneeraaja samantein sairaalatyömaalle

Tämän työpaikkailmoituksen voisi täyttää täyteen korulauseita rakennusalan työstä ja arvokkaasta työkokemuksesta, mutta sitä en tee, vaikkakin molemmat pitävätkin täysin paikkaansa. Aloitetaan sillä, että palkkasi on ilman kokemusta, 13,95e/h lisien kanssa. Mikäli olet ammattitaitoinen ja osaava kaveri, niin tietysti palkkaa maksamme myös sen mukaan.

No miksi sitten juuri tämä paikka?

Etsimme osaavaa rakennustyöntekijää, jolle annamme mahdollisuuden toteuttaa omaa ammattitaitoaan kera hyvän korvauksen. Lisäksi tarjoamme monipuolista rakennustyötä, johon sinulla itselläsi saattaa olla mahdollisuus vaikuttaa. Lisäksi WorkPower on alalla toiminut kotimainen yritys melkein 20 vuoden kokemuksella. Meidän kauttamme työskentelee lähes 300 tyytyväistä työntekijää. Tämän päälle tarjoamme ripeän palkan maksun sekä HR tehotiimin tuen.

Sitten vähän itse työstä

Etsimme asiakkaamme näin alkuun saneerauskohteeseen omatoimisia ja monitaitoista osaajaa joiden työtehtävään kuuluu mm. väliseinätyöt, villoitus, panelointi ja erityisesti ikkuna-, ja oviasennus sekä paljon muita rakennustöitä oman osaamisen mukaan. Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työturvallisuuskorttikoulutuksia pääset tarkastelemaan täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi.

  • HR-koordinaattori, Ira 040 676 6383
  • HR-koordinaattori, Katri 040 832 4363
  • HR-harjoittelija Sami, Puh. 040 677 9544

avainsanat: avoimet työpaikat, monitaitoinen rakennusmies, rakennustyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.