Sairaanhoitajan vakityö, Vantaa (ikäihmiset)

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 6.2.2022

Olisiko ihana aloittaa jokainen työpäivä tuntien kuuluvansa osaksi aktiivista yksikköä, jossa työyhteisö panostaa ikäihmisten monipuolisen ja hyvän arjen eteen? Tässä kohteessa viihtyvät niin asiakkaat kuin myös henkilökunta. Hoitotyötä toteutetaan virikkeellisessä ja vehreässä ympäristössä ammattimaisella ja yhteisöllisellä otteella. Etsimme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen ikäihmisten palveluasumisen yksikköön Vantaalle. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde ja tarjolla on täydet työtunnit! 

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset rakentamaan hyvää, turvallista ja elämyksien täyteistä elämää ikäihmisille. Sairaanhoitajana sinun rooliisi kuuluu asiakaskunnan lääkehoidoin suunnittelun, toteutuksen ja seurannan tehtävät yhdessä lämminhenkisen työtiimin kanssa. Osallistut vuorojesi aikana myös asiakkaiden arkea tukevaan perushoivaan ja sairaanhoidollisten vastuutehtäviesi ohella pääset nauttimaan yksikön tarjoamasta virikkeellisestä ympäristöstä. Alueella asusteleekin kirjava joukko eläimiä, joiden puuhastelut tuottavat iloa niin asukkaiden kuin myös hoitohenkilökunnan arkipäiviin. Myös sosiaalinen media on työkohteessa ahkerassa käytössä, joten pääset halutessasi päivittelemään sisältöä myös sinne. Jokaisen asukkaan tarpeet suunnitellaan yksilöllisesti asukkaiden omaisten kanssa, joten tämä työ sisältää yhteydenpitoa omaisiin. Tässä kohteessa sairaanhoitaja työskentelee lähtökohtaisesti 2-vuorossa, mutta työsi tulee olemaan arkiaamu-painoitteista. Voit myös mieluusti esittää hakemuksessasi toiveesi työajoista, jos sinulle sopii esimerkiksi vain arkiaamut.

Arvostamme: 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa ja Valviran laillistusta. Työntekijältä toivomme oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä, mutta tärkeintä on positiivinen asenne! 

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Haluamme, että viihdyt ja koet olevasi juuri oikeassa paikassa – tekemässä työtä, jolla on merkitys. Lisäksi saat mukavassa työympäristössä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi ja haastaa itseäsi. Mielipiteitäsi ja näkemyksiäsi arvostetaan, sillä tässä työssä pääset kehittämään koko yksikön toimintaa. Tässä elämän iloa tulvivassa kohteessa otetaan sinut avosylin vastaan ja perehdytetään työtehtäviin kattavasti. Työllistyt kohteeseen tapauskohtaisesti joko alkuun MediPowerin kautta, tai suoraan asiakasyksikkömme kirjoille. MediPowerin huolehtiva HR-tiimi on koko rekrytointiprosessin ajan tukenasi! Palkkaus sop. mukaan. Tes-palkkausta korkeampi palkkaus mahdollinen sekä MediPowerin kirjoilla että suoraan asiakaskohteemme kirjoilla.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi jo tänään! Voit kertoa itsestäsi esim. WhatsAppilla 040 558 6793, sähköpostitse saara.hahl@medipower.fi tai jättää hakemuksen sivujemme kautta. Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793 (Myös WhatsApp)

saara.hahl@medipower.fi

Pikahaku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.