Sairaanhoitajan vakityö, Vantaa (ikäihmiset)

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 26.10.2021

Olisiko ihana aloittaa jokainen työpäivä tuntien kuuluvansa osaksi aktiivista yksikköä, jossa työyhteisö panostaa ikäihmisten monipuolisen ja hyvän arjen eteen. Tässä kohteessa viihtyvät niin asiakkaat kuin myös henkilökunta. Hoitotyötä toteutetaan virikkeellisessä ja vehreässä ympäristössä ammattimaisella ja yhteisöllisellä otteella. Etsimme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen ikäihmisten palveluasumisen yksikköön Vantaalle. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde ja tarjolla on täydet työtunnit! 

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset rakentamaan hyvää, turvallista ja elämyksien täyteistä elämää ikäihmisille. Sairaanhoitajana sinun rooliisi kuuluu asiakaskunnan lääkehoidoin suunnittelun, toteutuksen ja seurannan tehtävät yhdessä lämminhenkisen työtiimin kanssa. Osallistut vuorojesi aikana myös asiakkaiden arkea tukevaan perushoivaan ja sairaanhoidollisten vastuutehtäviesi ohella pääset nauttimaan yksikön tarjoamasta virikkeellisestä ympäristöstä. Alueella asusteleekin kirjava joukko eläimiä, joiden puuhastelut tuottavat iloa niin asukkaiden kuin myös hoitohenkilökunnan arkipäiviin. Myös sosiaalinen media on työkohteessa ahkerassa käytössä, joten pääset halutessasi päivittelemään sisältöä myös sinne. Jokaisen asukkaan tarpeet suunnitellaan yksilöllisesti asukkaiden omaisten kanssa, joten tämä työ sisältää yhteydenpitoa omaisiin. Tässä kohteessa sairaanhoitaja työskentelee 2-vuorossa, mutta työsi tulee olemaan arkiaamu painoitteista.

Arvostamme: 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sairaanhoitajan AMK-tutkintoa ja Valviran laillistusta. Työntekijältä toivomme oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä, mutta tärkeintä on positiivinen asenne! 

Tarjoamme:

Haluamme, että viihdyt ja koet olevasi juuri oikeassa paikassa – tekemässä työtä, jolla on merkitys. Lisäksi saat mukavassa työympäristössä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi ja haastaa itseäsi. Mielipiteitäsi ja näkemyksiäsi arvostetaan, sillä tässä työssä pääset kehittämään koko yksikön toimintaa. Tässä elämän iloa tulvivassa kohteessa otetaan sinut avosylin vastaan ja perehdytetään työtehtäviin kattavasti.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi jo tänään! Voit kertoa itsestäsi esim. WhatsAppilla 044 740 0024, sähköpostitse miia.kulmala@medipower.fi tai jättää hakemuksen sivujemme kautta. Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.