fbpx

Sairaanhoitaja päivätöihin Kuopioon

Kokoaikainen

Kuopio

Haku päättyy 26.9.2021

Etsitkö sairaanhoitajan päivätöitä Kuopiosta? Me etsimme sinua! Tarjolla on joko vakituinen työpaikka tai pitkä sijaisuus viihtyisässä ikäihmisten hoivakodissa. Sopimuksen mukaan työskentelet aluksi MediPowerin kautta, tai vastaavasti rekrytoidut suoraan asiakaskohteeseen. Kyseessä on arkipäivätyö, eli illat ja viikonloput saat rentoutua.

Kohteen ja työn kuvaus:

Asiakaskohde on yksityinen ikäihmisille suunnattu palvelutalo, joka tarjoaa yksilöllistä palvelua kotoisassa ympäristössä. Tässä palvelutalossa asukaspaikkoja on 93 ja asiakkaat päättävät itse, mitä palveluita tarvitsevat. Palvelut suunnitellaan asiakkaille yksilöllisten tarpeiden mukaan, ja onkin tärkeää, että asukkaat kokevat päivänsä mielekkäiksi. Valtaosa palvelutalon asukkaista on melko omatoimisia, ja heille tarjotaan ympärivuorokautista turvallisuudentunnetta, huolenpitoa sekä valmiutta vastaamaan asiakkaan tarpeisiin. Tässä tehtävässä pääset omalta osaltasi huolehtimaan ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ylläpitämällä heidän toimintakykyään sekä voimavarojaan.

Sairaanhoitajan vastuualueita tässä työtehtävässä ovat asukkaiden perushoidosta huolehtiminen, sairaanhoidolliset tehtävät kuten laboratorionäytteiden ottaminen, lääkehoito, hoidon suunnittelu, toimistotehtävät sekä yhteistyö omaisten, lääkärin ja muiden hoitajien kanssa. Tässä työssä toteutetaan arvokasta hoitotyötä asukkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden. Työ on arkipäivätyötä ja sinulle on tarjolla täydet työtunnit.

Palvelutalon toimintaa ohjaavat:

Sosiaalis-eettiset arvot, joita ovat yhteisöllisyys, oikeudenmukaisuus, luotettavuus ja rehellisyys.

Tiedolliset arvot, joihin kuuluu ammattitaito, asiantuntijuus ja perehtyneisyys.

Taloudelliset arvot, kuten kustannustietoisuus. Yritys on voittoa tavoittelematon.

Toivomme:

Tämä tehtävä edellyttää sairaanhoitajan AMK-tutkintoa sekä Valviran laillistusta. Lääkeluvat sekä tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sinulla tulisi olla voimassa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä, mutta tärkeintä on kuitenkin hyvä ja iloinen asenne työtä kohtaan. 

Tarjoamme:

Tukenasi koko sijaisuuden ajan on ammattitaitoinen työporukka, joilta saat kattavan perehdytyksen asiakaskuntaan ja itse työhön. Monipuoliset työtehtävät takaavat sen, että jokainen päivä tuo tullessaan sinulle jotain uutta ja oppimisen arvoista. Meidän MediPowerin tiimi on myöskin tukenasi viikon jokaisena päivänä koko sijaisuutesi ajan, ja voit ottaa meihin yhteyden aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Arvostamme työtäsi, ja maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan 2 viikon välein perjantaisin. Toivomme että esität meille palkkatoiveesi, palkkaus sopimuksen mukaan! 

Hakuprosessi:

Eikö kuulostakin juuri sinulle sopivalta työtehtävältä? Täytäthän siis hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähestyä minua vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.