Sairaanhoitaja kotihoitoon, Seinäjoki

Kokoaikainen

Seinäjoki

Haku päättyy 25.10.2021

Haluaisitko viettää viikkosi aktiivisen ja liikkuvan työn parissa, jossa kohtaamisesi ovat asiakkaan terveyden ylläpidon kannalta merkityksellisessä roolissa. Etsimme kotihoidon työstä nauttivaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen ikäihmisten kotihoidon pariin. Työpäiviisi kuuluu vuoroviikoin asiakaskäyntejä sekä seuraavalla viikolla vuorovastaavan vaihtelevia hallinnollisia tehtäviä. Kotihoitoa toteutetaan Seinäjoen keskustan tuntumassa ja työssä liikutaan autolla. Työvuorosi taas sijoittuvat viikoista riippumatta arkiaamupäiville ja työn aloitus on joustavasti sovittavissa. Mikäli siis viihdyt työssä, jossa sinut kohdataan hymy huulilla, niin kurkkaa tarkempi työnkuvaus alta ja laita meille hakemuksesi palkkatoiveineen tulemaan!

Kohteen ja työn kuvaus:

Tässä roolissa tulet työllistymään vuoroviikoin kotihoidon työtehtäviin sekä vuorovastaavan tehtäviin. Kotihoidon viikoilla pääset tarjoamaan apuasi kotona vanhuuspäiviä viettäville ikäihmisille. Kotikäynteihin kuuluu lääkehoidon toteuttamista ja optimointia, verinäytteiden ottoa sekä yleisiä kotisairaanhoidon tehtäviä. Rooliisi kuuluukin asiakkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen aina sosiaaliset tarpeet huomioiden. Kotihoidon kohteet sijaitsevat lähellä toisiaan, mutta siirtymiset tehdään omalla autolla, jolloin saat näistä myös kilometrikorvaukset. Vuorovastaavan viikoilla työ pitää sisällään lähihoitajien neuvontaa ja ohjaustehtäviä. Työpäiviisi kuuluu myös puhelintyöskentelyä ja keskittymistä vaativaa suunnittelutyötä.

Tarjoamme sinulle:

Tulevalla työnantajalla pääset osaksi moniammatillista työtiimiä, joka ottaa sinut lämpimästi vastaan. Työn aloituksesi yhteydessä sinulle on tarjolla myös kattava perehdytys tuleviin työtehtäviisi sekä uuden asiakaskunnan pariin. Tässä työssä pääset tekemään päätöksiä itsenäisessä aktiivisessa roolissa, mutta kuitenkin tarpeen vaatiessa tukiverkostoa konsultoiden. Saat tehdä työsi rauhassa, sillä jokaiseen käyntiin on varattu riittävästi aikaa. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Tulevan työnantajan tarjoamista työsuhde-eduista kuulet lisää haastattelussa ja kohdeyrityksessä. Meidän MediPowerin tiimi on tukenasi koko rekrytointiprosessin ajan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka suoraan työnumerooni p. 044 740 0024. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 0447400024

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.