Sairaanhoitaja keikkatyöhön kotihoitoon, Seinäjoki

Osa-aikainen

Seinäjoki

Haku päättyy 6.2.2022

Sairaanhoitaja, kaipaatko keikkatyötä? Etsimme asiakasyrityksellemme sairaanhoitajia suoniverinäytteenottoon kotihoidon pariin. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde tarjoaa kotikäyntejä Seinäjoen alueen lisäksi myös lähikuntiin. Pääasiallinen tehtäväsi on ottaa suoniverinäytteitä kotihoitokäynneillä. Pääset työvuorosi aikana tapaamaan monia, erilaisia asiakkaita, jotka ovat ikääntyneitä, mielenterveys- ja päihdekuntoutujia, sekä sairaudesta tai leikkauksesta toipuvia. Työ voi toisinaan sisältää myös perushoitotyötä yhdessä lähihoitajien kanssa. Sairaanhoitaja työskentelee tässä kotihoidon työssä ainoastaan aamuvuoroisin.  

Arvostamme:

Hakijalla tulisi olla sairaanhoitajan tutkinto ja Valviran laillistus. Edellytämme myös voimassa olevaa rokotussuojaa, sekä ajokorttia. Lisäksi sinulla tulisi olla kokemusta suoniverinäytteenotosta, ja olet näytteenottotilanteessa tarkka ja huolellinen. Arvostamme aiempaa työkokemusta kotihoidon työstä, mutta tärkeintä on kuitenkin kiinnostus sairaanhoidollisia tehtäviä kohtaan sekä positiivinen, aktiivinen ja avoin asenne! Työ vaatii oma-aloitteisuutta ja on itsenäistä työskentelyä. 

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme sinulle:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi vastuullisen työn parissa. Pääset itse vaikuttamaan työvuoroihisi, töitä on tarjolla 2-3 päivää viikosta. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimimme, sekä kohteen kokenut esimies ovat aina tukenasi! Meillä MediPowerilla vastassasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, ja olemme tavoitettavissa vuoden jokaisena päivänä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Palkkaus tässä työssä on sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä tai sähköpostia, ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme lähihoitajan paikan heti sopivan osaajan löydyttyä! Jos jätät hakemuksesi muun kuin sivujemme hakupohjan kautta, niin muista mainita hakemuksessasi mitä paikkaa haet.

Lisätietoja tehtävästä:

Saara Hahl

p. 040 558 6793

saara.hahl@medipower.fi

Pikahaku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.