fbpx

Sairaanhoitaja ikäihmisten pariin, Itä-Helsinki

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 27.9.2021

Haemme nyt hyvien yhteyksien päähän Helsingin Vartioharjuun asumispalveluyksikköön sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen tai pidempään sijaisuuteen työskentelemään monipuolisissa tehtävissä. Yksikkö on suunnattu yli 65-vuotiaille ikäihmisille. Aloitus työssä on sopimuksen mukaan joustavasti.

Työnkuvaus: 

Työkohde on Helsingin Vartioharjussa sijaitseva n. 60-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö. Palvelukoti on jaettu neljään ryhmäkotiin. Asiakkaat ovat ikäihmisiä, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa. Useilla asukkaista on muistisairauksia.

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu lääkehoito, lääkärinkierrot, terveydenhoidolliset ja sairaanhoidolliset asiat, sidosryhmäyhteistyö sekä lääkehoitoon perehdyttäminen. Työ voi toisinaan sisältää myös vähän perushoitotyötä. Sairaanhoitaja on tärkeässä roolissa yksikön hoitotyön kehittämisessä, ja täten uusia näkemyksiä ja ideoita arvostetaan suuresti! Myös tiiminvetäjän vastuu on mahdollinen, jos olet siitä kiinnostunut. Työaika on sovittavissa hakijan toiveen mukaan. Voit tehdä joko arkipäivätyötä, tai 2-vuorotyötä koko viikon akselilla.

Toivomme:

Sinulta toivomme reipasta asennetta ja kiinnostusta ikäihmisten parissa työskentelyyn. Sinun tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella tai loppuvaiheen sairaanhoidon opiskelija (suoritettuna yli 140 op.). Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta tarvittaessa voit suorittaa ne myös työkohteessa kuntoon! 

Tarjoamme:

Tämä vakituinen työpaikka tai sijaisuus on erinomainen mahdollisuus päästä kehittymään sairaanhoidollisten tehtävien, sekä hoivatyön kehittämisen tehtävien parissa. Saat työkavereiksi sydämellään työtä tekevän tiimin ja mukavan esimiehen.

Työllistyt tapauskohtaisesti joko ensin meidän MediPowerin kautta, tai suoraan asiakaskohteemme kirjoille. Työsuhteessa käytössäsi on erilaisia työsuhde-etuja työterveyshuollosta liikuntaetuihin. Palkkaus sop. mukaan. Rekrytointiprosessi etenee helposti ja sutjakkaasti MediPowerin kautta. Järjestämme haastattelut turvallisesti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Sinun ei välttämättä tarvitse täyttää sivujemme hakulomaketta. Voit kertoa itsestäsi myös WhatsAppissa 044 716 4779 tai sähköpostitse ellen.book@medipower.fi. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi ja esittää halutessasi palkkatoiveesi.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.