Sairaanhoitaja ikäihmisten pariin, Heinola

Kokoaikainen

Heinola

Haku päättyy 6.2.2022

Ikäihmisten parissa työskentelystä kiinnostuneelle sairaanhoitajalle olisi nyt mitä mainioin vakituinen työpaikka tarjolla ihanassa Heinolan pikkukaupungissa! 

Työnkuvaus:

Työkohde on Heinolan keskustassa sijaitseva ikäihmisille suunnattu palveluasumisyksikkö, jossa tarjotaan asukkaille sekä ympärivuorokautista, että kevyempää palveluasumista.

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu pääasiassa lääkehoito ja siitä vastaaminen, perushoidollinen työ, asioiden hoito lääkärin kanssa, verinäytteiden ottaminen sekä lähihoitajien apuna ja tukena toimiminen. Kyseessä on vakituinen arkipäivätyö maanantaista perjantaihin. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, mieluiten mahdollisimman pian!

Tarjoamme:

Tämä työrooli asiakaskohteessamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen sijaisuuden tai vakityön ihanassa Heinolan pikkukaupungissa! Asiakaskohteemme on merkitykselliseen työhön panostava yhteiskunnallinen yritys, joka käyttää tuottonsa ympäröivän yhteiskunnan hyväksi. Tämän asiakasorganisaatiomme työkohteeseen työllistyminen tarjoaa sinulle työyhteisön, jossa IHMINEN on keskiössä, IDEAT lentävät ja ILO näkyy ja kuuluu! Asiakasorganisaatiomme tarjoaa työpaikan n. 150:lle eri alojen ammattilaiselle. Heillä ollaan rohkeasti ihmisen puolella ja heidän arvot IHMINEN, IDEAT ja ILO läpileikkaavat koko organisaation toimintaa. Liity siis tähän moniosaavaan joukkoon!

Työroolissasi pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi sairaanhoitajana ikäihmisten ja erityisryhmien parissa tehtävästä työstä keräten arvokasta työkokemusta. Työnkuva on monipuolinen, ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi!

Työllistyt tapauskohtaisesti joko suoraan asiakaskohteemme kirjoille, tai aluksi meidän MediPowerin kautta. Suoraan asiakaskohteemme kirjoille työllistyessäsi saat käyttöösi heidän kattavat henkilöstöedut kuten työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun, henkilökuntahinnat asiakasorganisaatiomme eri kohteiden lounasravintoloissa sekä asiakasorganisaatiomme omien tilojen käyttömahdollisuuden veloituksetta esim. perhejuhliin. MediPowerilla tarjoamme sinulle mm. kilpailukykyisen palkkauksen, nopean ja aina tarkan palkanmaksun, sekä jokapäiväisen HR-tiimimme aktiivisen tuen. Meidät eli Saaran, Sannin, Ellenin, Miian, Vilman ja Aleksandran saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa ja autamme sinua aina mielellämme, jos jokin askarruttaa mieltäsi.

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan. Aikaisempi kokemus ikäihmisten parissa toimimisesta katsotaan eduksi, mutta reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. Arvostamme kovasti mahdollisuutta joustaa muuttuvissa tilanteissa, sekä halua monipuoliseen ja joskus haastavaankin, mutta sitä antoisampaan tiimityöhön! Toivomme, että sinulla on intoa kehittää omaa sekä koko yksikön toimintaa sekä toteuttaa iloista ja kuntouttavaa työotetta.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.