fbpx

Sairaanhoitaja Espooseen

Kokoaikainen

Haku päättyy 27.9.2021

Sairaanhoitaja, etsitkö mielenkiintoista ja vastuullista työtä, jossa pääset kehittämään itseäsi huipputiimin jäsenenä?

Haemme nyt moderniin Espoossa sijaitsevaan palveluasumisen yksikköön sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tässä kohteessa viihtyvät niin asiakkaat, kuin myös henkilöstö!  Työn aloitus on mahdollisimman pian ja kyseessä on pääasiassa 2-vuorotyö, työntekijän omat toiveet huomioon ottaen.

Työnkuvaus:

Tämä yksikkö tarjoaa asukkailleen mahtavat puitteet monialaiseen palveluasumiseen ja kevyempään palveluasumiseen. Asukkaat ovat mielenterveys- ja vammaispuolen asiakkaita, joille tarjotaan yksilöllistä tukea päivittäisistä toiminnoista selviämiseen. Omatoimisuutta tuetaan yksikön toiminnalla ja kuntouttavalla työotteella.

Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu mm. asiakastyö, lääkehoidosta vastaaminen, hoidon suunnitteluun ja arviointiin osallistuminen, yksikkö-, verkosto- ja asukaskokouksiin osallistuminen, kirjaaminen ja raportointi. Muut tehtävät määräytyvät oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Hakijalla tulisi olla sairaanhoitajan tutkinto ja Valviran laillistus. Edellytämme myös voimassa olevia lääkelupia ja rokotussuojaa. Työtehtäviin soveltuu aktiivisen työotteen omaava hoitaja, jolta löytyy kiinnostusta ja mielelään aiempaa kokemusta mielenterveys-, päihde- ja/tai vammaispuolen työstä! 

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi vastuullisen työn parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen kokenut esimies ovat aina tukenasi! Työllistyt tapauskohtaisesti joko suoraan asiakaskohteemme kirjoille tai ensin meidän MediPowerin kautta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Meillä MediPowerilla vastassasi on innostunut ja huolehtiva tiimi. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.