fbpx

Sairaanhoitaja 1kk sijaisuuteen Itä-Vantaalle

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 27.9.2021

Sairaanhoitaja! Haluaisitko työskennellä lyhyehkön sijaisuuden ajan ikäihmisten parissa ympäristössä, jossa optimaalisesti suunniteltu ympäristö tukee tekemistäsi, unohtamatta mielekästä ja kodinomaista tunnelmaa? Haemme nyt muistisairaiden kanssa työskentelystä kiinnostunutta sairaanhoitajaa n. 1kk sijaisuuteen syys-lokakuulle 2021 Itä-Vantaalle. Työn aloitus on joustava, mutta toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian!

Kohteen ja työn kuvaus:

Tämä Vantaalla toimiva ympärivuorokautinen hoivakoti koostuu kolmesta erillisestä pienkodista, joihin 38 asukaspaikkaa jakautuvat. Yksikön palveluihin kuuluvat potilaan hyvinvointia edistävän asumisen tuen lisäksi aktiivisuutta ja osallisuutta lisäävä viriketoiminta.

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu sijaisuuden aikana pääasiassa lääkehoitoon liittyvät asiat ja sidosryhmäyhteistyö. Lisäksi yleiset terveydenhoidolliset ja sairaanhoidolliset asiat ja lähihoitajien tukeminen ja konsultointi voi kuulua tehtävään. Arvostamme, jos verinäytteenotto on sinulla hallussa, mutta se ei kuitenkaan ole pakollista. Voimassa olevat lääkeluvat sinulta tulisi kuitenkin löytyä!

Työ on ma-pe arkipäivätyötä n. klo 7-15 työajalla.

Arvostamme:

Sinun tulisi olla Valviran nimikelaillistuksella varustettu valmistunut sairaanhoitaja. Työtehtävissä tulet tarvitsemaan voimassa olevia lääkelupia. On etu, jos sinulta löytyy jo kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parista, mutta tärkeintä on kuitenkin avoin ja aktiivinen asenne työntekoon – älä siis epäröi ottaa yhteyttä!

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle joustavan tavan tehdä töitä lämminhenkisessä työyhteisössä ja merkityksellisessä roolissa ikäihmisten arkea tukien. Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta ja me olemme palkanmaksajasi. Palkka maksetaan sinulle nopealla syklillä 2 viikon välein. Palkkaus on sop. mukaan, ja voitkin esittää hakemuksessasi tuntipalkkatoiveesi! Me MediPowerin tiimi olemme tavoitettavissasi jokaisena päivänä koko sijaisuutesi ajan ja meihin voi ottaa aina yhteyden tilanteesta riippumatta helposti vaikka WhatsAppissa. Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työhön!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos laitat hakemuksesi muualta kuin ilmoituksemme hakupohjan kautta, niin muista mainita mitä paikkaa haet.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.